Ce aduce nou marca Creasoft?

Toate produsele noastre marca "Creasoft" sunt inovative, sunt "altfel" decat cele similare de pe piata.

Cele 4 produse complexe pe care le-am creat cu tehnologie hard si soft de ultima generatie sunt mai simple, mai pragmatice si mai usor de folosit decat orice alte solutii asemanatoare.

- Solutia de Control Acces WiFi este singura solutie de control acces fara fire si singura care permite accesul securizat de la distanta la mai multe imobile aflate in locatii diferite. Condica de prezenta electronica generata de aplicatia de cotrol acces este singura din Romania care masoara cu precizie timpul cumulat total sau partial petrecut in orice zona asigurata de cititoarele de RFID pe perioade de pana la o luna, cu posibilitatea de a primi alerte la orice tentativa de fraudare sau evitare a unei autentificari.

- Solutia de control si monitorizare de la distanta de vending machines sau alte active, permite monitorizarea incasarilor, stocurilor, erorilor, temperaturilor dar si pornirea/oprirea de la distanta, incarcare de credit de la distanta in vendomate, etc

- Yala Electronica cu Cod Zilnic sau Zavorul electronic, cum il mai numim, este singurul mecanism cu autonomie de 4 ani de functionare fara alimentare prin care usa unei locuinte se deschide cu un cod sau cifru (PIN) unic de acces, in fiecare zi alt cod.

- Spalatoria autonoma tip self wash este singura spalatorie de pe piata care permite configurarea de preturi diferite pentru fiecare operatie de spalare vehicul (spalarea cu apa poate avea alt pret decat spalarea cu detergent/spuma activa, etc). In acelasi timp, plata spalarilor se face cu cash sau card bancar si clientul poate solicita restul daca a terminat de spalat autovehiculul.

Echipa de cercetare a companiei Creative General Invest SRL care a dezvoltat solutiile Creasoft are o vechime de 15 ani in domeniu.

Echilibrul si compozitia echipei in ceea ce priveste aptitudinile, expertiza si alte contributii sunt perfect adecvate pentru a atinge obiectivele companiei. Membrii echipei au dezvoltat abilitatile si cunostintele necesare pentru conceperea si dezvotarea unor solutii care vin in satisfacerea nevoilor actuale ale pietei.