Monitorizare de la distanta a Distribuitoarelor Automate de Produse - Vending Machines

CREAVend - Solutie inteligenta de gestionare Vending Machines, in timp real prin GPRS

O afacere de tip Vending Machine esueaza usor – fie nu stii cand s-a oprit din functionare Automatul Tau, fie ca esti furat de agentii care colecteaza cash-ul. Stiai ca 95% din operatorii de Vending Machine esueaza in primii 3 ani ? Cauzele majore sunt lipsa de informare legata de intreruperea functionarii Automatelor de Produse precum si fraudele agentilor de vanzari care colecteaza cash-ul din aceste automate de produse. Cu solutia noastra de monitorizare si control de la distanta a acestor automate, ai sansa sa faci parte din cei 5% care reusesc o afacere de succes in Vending!

Vrei sa stii activitatea agentilor sau poate ai nevoie sa stii care sunt stocurile de produse?
Ai nevoie de alerte in timp real de stoc critic, in caz de vandalism sau vrei sa stii daca un Vendomat intra in eroare/ se defecteaza?
Vrei sa poti sa restartezi de la distanta vendomatul, sa poti sa incarci credit, sa dai rest sau sa implementezi plati contactless (fie prin card bancar fie cu solutia de plati pe baza de carduri de RFID) ?
Vrei sa ai acces oricand la Rapoarte si sa stii Numerarul colectat, Vanzarile, Consumul de ingrediente (cafea, sucuri, snacks-uri, etc)?

Nu mai ai timp de pierdut, cumpara solutia profesionala de monitorizare de la distanta de vending machines  si ai sansa celor 5% cu succes in Vending!

  • Dispozitivele electronice CREAVend instalate in Distribuitoarele Automate de Produse citesc si transmit telemetric, prin GSM/GPRS, activitatea si problemele aparute.
  • Rapoarte de Vanzari, care contin numarul de portii extrase din distribuitoarele automate de produse (cafea, sucuri, snacks-uri, etc).
  • Alerte in timp real, daca Automatele de cafea, sucuri sau alte produse se defecteaza sau sunt temporar nefunctionale.
  • Alerte in timp real, daca stocul de produse dintr-un Vending Machine ajunge la un nivel critic.
  • Rapoarte cu numerarul care ar fi trebuit sa fie colectat de Agentii de vanzare si evidentierea eventualelor diferente fata de depunerile reale efectuate de acestia.