Pontaj electronic online,
Dispozitive electronice de pontaj si control acces prin wi-fi sau GSM, portabile.

 
Generare automata a rapoartelor: condica de prezenta, foaie colectiva de prezenta, etc.
 
Configurare sau modificare prin interfata web securizata a accesului angajatilor in imobile.
Identificati cine se afla acum in imobilul dvs. si unde!
  
Fiti la curent cu timpul petrecut de angajatii dvs. in zonele de recreere!
 
NOU! Folosind cititoare bluetooth, se pot identifica salariatii si de la 50 metri!
Angajatii care intra sau ies fara sa se autentifice, vor aparea in rapoarte cu exceptii de autentificare.

Pontaj electronic online si/sau Control acces restrictionat pe diferite zone, controlat de la distanta wireless.

Suntem producatorul si dezvoltatorul unei solutii integrate de pontaj electronic, cu functie optionala de control access.

Proiectam si producem atat dispozitive portabile de pontaj si optional control acces, cat si software de pontaj electronic si/sau control acces online.
Dispozitivele noastre de pontaj/identificare persoane sunt portabile, se instaleaza in maxim 2 ore direct pe usile pe care doriti sa le controlati de la distanta.

Din momentul conectarii, dispozitivul de pontaj online incepe imediat sa comunice  cu serverul, permitand configurarea cartelelor RFID de acces/memorarea amprentelor utilizatorilor precum si generarea automata de rapoarte tip Condica de Prezenta, Foaie colectiva de prezenta, Fisa analitica de pontaj, Ore de munca grupate pe categorii (de zi, de noapte, de weekend/sarbatori legale).

Solutia noastra de pontaj online si optional si control acces wireless, are doua functii importante: cea de inregistrare exacta a timpului de munca, dar si de securitate, astfel:

1)  functia de securitate, prin care se permite accesul persoanelor intr-o incapere sau mai multe, pe baza de autentificare cu oricare din urmatoarele metode:

- card RFID

- card bluetooth long range (se recunoaste un card de acces long range de la 20 m, sau in camp deschis si pana la 50 de metri)

- cod numeric

- amprenta.

Daca decideti ca dispozitivul electronic de pontaj sa aiba si functia de access - control,  acesta se instaleaza langa usa de acces in incapere, care are sau va avea o yala sau alt tip de incuietoare electromagnetica (bariere, turnicheti, usi automate, etc). Usa se va deschide doar la autentificarea cu un ID stocat local in dispozitivul de pontaj electronic, astfel: fie la tastarea unui cod de intrare, fie la apropierea unui card de RFID, fie prin autentificare cu amprenta de catre o persoana careia i-a fost permis accesul din interfata web. Usa se deschide chiar si in lipsa semnalului de Internet pentru ca pana la 6.400 de coduri/carduri de RFID/ amprente se memoreaza local, direct in dispozitivul electronic de pontaj si control acces. Daca multati dispozitivul de pontaj in alta locatie, trebuie doar sa il conectati la curent electric si puteti sa il utilizati - setarile locale NU se pierd.centrala control acces wireless

Pentru cazul in care doriti sa instalati echipamentul de control acces intr-o zona fara semnal internet, am proiectat si producem si un dispozitiv deasemenea portabil, de acces control si pontaj controlat  prin GSM, care foloseste pentru transferul de date un card SIM de date.

Optional, se pot amplasa cititoare de carduri long range bazate pe tehnologia BLE (bluetooth low energy), care recunosc un card special si la 20- 50 m distanta. Acesta optiune este utila daca salariatii lucreaza de exemplu intr-un Mall intr-o zona deschisa si vreti sa stiti programul lor de lucru real, sau daca vreti sa monitorizati prezenta lucratorilor pe o linie de productie, etc.

2) functia de pontaj automat, control si raportare a prezentei si a timpului real petrecut de angajati in zonele delimitate de aceste dispozitive de control acces RFID.

Ca sa nu primiti o amenda la un eventual control ITM, va oferim o solutie profesionala, rapida si simpla atat de control acces cat si si generare electronica a Condicii de Prezenta. Foaia de prezenta/ Condica de prezenta este un document obligatoriu pe care trebuie sa il pastrati si sa il aratati la orice control ITM.

Pe langa Condica de prezenta, aveti acces la multiple rapoarte: Intarzieri, Ore suplimentare, Ore lucrate intr-o luna grupate pe categorii (program normal/de noapte/weekend), Zile de concediu, Localizare salariati, etc.

Pentru salariatii mobili (cei din vanzari/Interventii tehnice, etc) se poate face pontajul si prin smartphone, care transmite si locatia in care s-a efectuat pontajul pe telefon.

Cum functioneaza?

Langa orice usa poate fi instalat in mai putin de 2 ore un dispozitiv electronic de pontaj si optional si control acces.
Imediat ce dispozitivul nostru este conectat la curent electric, acesta incepe sa comunice non-stop cu serverul fie prin conexie wireless de internet, fie prin GSM.
Serverul care gazduieste baza de date si genereaza rapoartele este gazduit in platforma Microsoft Azure, cel mai puternic si securizat loc de pe pamant. Va puteti conecta la server oricand pe baza de user si parola, puteti configura utilizatorii/cardurile de RFID/coduri de acces/amprente de acces, drepturile de acces ale acestora si puteti accesa rapoartele. Accesul la rapoarte si configurarea drepturilor de acces in incaperi sau imobile diferite se face printr-o interfata web simpla si prietenoasa.

Vreti sa scapati de instalarea complicata si scumpa a modulelor clasice de RFID, de traseele de kilometri de cabluri pana la un server care poate sa “crape” oricand?
Atunci cumparati solutia noastra, va instalati singuri sau cu instalatorii nostri dispozitivele wi-fi control acces de la noi in maxim 2 ore, direct la usile care va intereseaza sa le securizati, dupa care va conectati cu un user si o parola la interfata software si va configurati drepturile de acces si cardurile de RFID care pot intra in respectiva zona. Toate in mai putin de o zi.

Avantaje?

1. financiare – costuri de pana la 10 ori mai mici. Scapati de manopera de instalare scumpa, de costurile cu reparatiile/zugraveli de dupa montaj, de mizerie/curatenia de dupa instalare dar si de costurile cu serverul de control acces. Daca va mutati sediul, se remonteaza cu usurinta dispozitivul de control in noua locatia, fara pierderi materiale.
2. timp redus de implementare. In mai putin de 2 ore de la livrare, solutia de control acces poate fi utilizata, chiar daca aveti mai multe locatii in zone geografice diferite.
3. puteti restrictiona accesul angajatilor la nivel de zi din saptamana si/sau de interval orar de acces, sau puteti restrictiona accesul pana la o anumita data calendaristica.
4. aveti acces la rapoarte de pontaj si control acces oricand, de pe orice dispozitiv conectat la Internet si de oriunde.
5. obtineti Rapoarte cu timpul total petrecut de salariati doar in zonele de lucru. Condica de prezenta contine nu doar perioada dintre intrare si iesire din zona de lucru, contine si timpul cumulat petrecut de oameni DOAR in zona de lucru precum si timpul de pauza. Veti afla perioada petrecuta de salariat in diferite zone din imobil in care nu se desfasoara activitati economice (sala de mese, holuri, balcoane, etc). Orice iesire din zona de lucru este contorizata si timpul efectiv de lucru reflecta totalul timpului petrecut de salariat in zona definita de dvs ca fiind zona de lucru. Salariatii care au ca moto  "Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese", vor avea supriza sa constate ca veti putea monitoriza cu precizie timpul petrecut in zona de lucru, din care se scade orice "pauza" si iesire din aceasta arie.
6. puteti sa monitorizati de pe un singur PC/smartphone/tableta timpul efectiv de munca al salariatilor care lucreaza in mai multe imobile diferite, inclusiv din imobile aflate in tari diferite! Fiindca toate dispozitivele de wi-fi control acces transmit informatii catre un singur server. Daca aveti mai multe sucursale/puncte de lucru, veti avea posibilitatea sa administrati drepturile de acces si sa accesaati rapoartele de prezenta centralizat. Sistemele clasice de control acces presupun cate un calculator server in fiecare locatie si integrarea datelor pentru a le putea accesa centralizat, se face cu dificultate. Acum, aveti imaginea de ansamblu a timpului de lucru si de pauza a tuturor salariatilor dumneavoastra iintr-o singura interfata, simpla si rapida.

NU UITATI: daca aveti mai multe locatii/cladiri, puteti gestiona centralizat din acceasi interfata accesul si prezenta tuturor persoanelor in toate aceste locatii si sa stabiliti rapid cine are voie sa intre intr-o locatie, pana cand, in ce zile si eventual si in ce interval de timp se permite accesul.

Pontaj electronic automat contactless

Va putem oferi un sistem de pontaj electronic automat contactless, bazat pe dispozitive de citire carduri bluetooth de la minim 20 m. Oamenii dumneavoastra vor fi recunoscuti automat in momentul in care se afla pe o raza de 20 -50 de metri de cititorul de carduri bluetooth (in camp deschis se citeste prezenta chiar si de la 50 de metri).

Sistemul este foarte simplu, se instaleaza in cca 2 ore si dupa alimentarea la curent se conecteaza automat prin internet wireless la serverul de date securizat si criptat instalat in cloud la Microsoft Azure, de unde pe baza de nume utilizator si parola aveti acces printr-o interfata web la rapoarte si configurari.