Pret Pontaj Electronic & Control Acces Wireless

Kit dispozitiv  Pontaj Electronic & Control Acces Wireless1 pe baza de carduri RFID si/sau citire de amprente, cu comunicatie prin Wi-Fi = 160 EURO, TVA Inclus.

Serverul si baza de date sunt  gazduite standard in Cloud, pe platforma Microsoft Azure dar, la cererea dvs, pot fi instalate si pe un server local.

Varianta recomandata de noi este cea in care gazduirea serverului si a bazelor de date se face securizat si criptat in cloud, pe platforma Microsoft Azure. Accesul la software-ul de pontaj si de gestionare de drepturi de acces este tarifat sub forma de licenta pentru fiecare angajat/card RFID.

Prin gazduirea serverului in Cloud, aveti garantat back-up si functionare  prin SLA de 99,8% din timp, fara a fi nevoie sa cumparati, sa instalati sau sa administrati un calculator server.

Licenta software de pontaj electronic online poate fi achizitionata in doua variante:

 

 PRET

Plata ANUALA

(EURO, TVA Inclus)

PRET 

Plata LUNARA 

(EURO, TVA Inclus)

Licenta software CREASOFT 2 12.50 EURO/ An/ Utilizator - Card RFID 1.25 EURO/ Luna/ Utilizator - Card RFID
 

1Kitul contine: dispozitivul wifi de pontaj, sursa de alimentare de la 220V la 12 V, acumulator de 5 Ah pentru autonomie de minim 5 ore, cutie waterproof in care se afla sursa si acumulatorul si 2 cititoare RFID (pe fiecare parte a usii va fi un cititor RFID).

Licenta software de ponntaj electronic online va asigura accesul la o interfata web prin care puteti sa configurati drepturi de acces si obtineti rapoarte de pontaj cum ar fi: Condica electronica de prezenta,  Foaia Colectiva de prezenta lunara, Intarzieri, Localizare angajari, Ore suplimentare, etc. Pentru optiunea de efectuare a platilor de licente software anual, in avans, se ofera un discount de aproximativ 16%; astfel, in loc sa platiti lunar 1.25 Euro/ Card, veti plati pe tot anul doar 12.50 Euro/salariat. Puteti administra de la distanta oricate cartele RFID (la un card de RFID se pot asocia si amprentele angajatului), dar nu mai mult de numarul licentelor achizitionate. De asemenea, puteti sa adaugati sau sa renuntati oricand la una sau mai multe licente software, in functie de fluctuatia personalului.

Preturi Accesorii Optionale (TVA Inclus):

Carcasa protectie apa 7.50 Euro
Cititor de amprenta omologat UE si conform regulamentului GDPR 145 Euro
Buton iesire urgenta 15 Euro
Cartela de proximitate individuala 1 Euro
Yala electromagnetica universala – magnet de forta de 180 KG 50 Euro
Yala electromagnetica standard
*pretul este negociabil functie de tipul de usa, se monteaza pe tocul usii
17.50 - 100 Euro

Montaj

  • Se poate realiza de catre client (DIY) si evident ca in acest caz nu exista costuri

  • Se poate apela la reteaua noastra de montatori pentru Romania. Pretul montajului se discuta individual pentru fiecare imobil cu montatorii din localitatea clientului. Pentru situatii normale in care se instaleaza dispozitivul de pontaj & control acces + accesoriile standard pe un zid normal de rigips/caramida/BCA, tariful mediu de montaj in orase resedinta de judet este de 100 Euro/ montaj, TVA inclus, care cuprinde si deplasarea montatorului la imobil.

Alte informatii:

Nu recomandam instalarea serverului care gestioneaza pontajul si drepturile de access control in locatia clientului, dar la cerere, aceasta aplicatie server si baza de date pot fi instalate pe calculatorul clientului.Pentru clientii cu mai putin de 30 de utilizatori/carduri de RFID, serverul poate fi instalat in locatia clientului si pretul este de 376 Euro, TVA inclus. Acest pret include mentenanta/suport pentru un an de zile. Daca se doreste mentenanta/suport in continuare, incepand cu anul doi se plateste o taxa de mentenanta de 376 Euro/an, TVA inclus.

Clientii care doresc instalarea serverului pe calculatoarele personale in locatiile lor, trebuie sa isi achizitioneze un computer cu procesor i7, minim 16 GB de memorie si SSD si sa poata sa configureze un IP fix pentru acest server. IP-ul fix este necesar pentru ca dispozitivele de control acces sa poata transmite date si sa primeasca comenzi.