Pret Pontaj Electronic / Control Acces

Pret Kit Dispozitiv Electronic de Pontaj si Control Acces1 pe baza de carduri RFID si/sau citire de amprente, cu comunicatie prin Wi-FI = 630 Lei, faraTVA.

Serverul si baza de date sunt  gazduite standard in cloud in Microsoft Azure dar pot fi instalate la cerere si pe un server local.

Variantele recomandate pentru gestiunea accesului si genererarea de rapoarte sunt de gazduire a serverului si a bazelor de date securizat si criptat in cloud, pe platforma Microsoft Azure. Astfel aveti garantat back-up si functionare  prin SLA de 99,8% din timp, fara sa aveti nevoie sa cumparati, sa instalati sau sa administrati un calculator server.

Pentru a configura accesul persoanelor dar si pentru pontaj/ Condica de prezenta, este necesar sa achizitionati software-ul "Creasoft".

Licenta software de administrare control acces si raportare a prezentei personalului poate fi achizitionata in doua variante:

 

 Pret (lei, Fara TVA)

daca plata este ANUALA 

Pret (lei, fara TVA)

daca plata este LUNARA 

Licenta software2 50 lei/An/Utilizator - card RFID 5 lei/Luna/Utilizator - card RFID
 

 

1Kitul contine: dispozitivul wifi de pontaj, sursa de alimentare de la 220V la 12 V, acumulator de 5 Ah pentru autonomie de 5 ore, cutie waterproof in care se afla sursa si acumulatorul si 2 cititoare RFID (pe fiecare parte a usii va fi un cititor RFID).

Licenta software/abonamentul de servicii va asigura accesul la interfata web prin care configurati drepturi de acces si obtineti rapoarte cum ar fi: condica electronica de prezenta, Intarzieri, localizare angajari, ore suplimentare, alte rapoarte de prezenta. Penru optiunea de efectuare a platilor de licente anual, in avans, se ofera un discunt de 16%. Astfel, in loc sa platiti lunar 5 lei/card, veti plati pe tot anul doar 50 de lei.

Puteti administra de la distanta oricate cartele RFID (fiecare card de RFID poate avea asociat si 3 amprente ale unui utilizator), dar nu mai mult de numarul licentelor achizitionate. Deasemenea, puteti sa adaugati sau sa renuntati oricand la una sau mai multe licente software, functie de fluctuatia personalului.

Preturi Accesorii Optionale (faraTVA):

Carcasa protectie apa 30 lei
Cititor de amprenta omologat UE si conform regulamentului GDPR 580 lei
Buton iesire urgenta 60 lei
Cartela de proximitate individuala 4 lei
Yala electromagnetica universala – magnet de forta de 100/200 KG 500 lei
Yala electromagnetica standard.
*pretul este negociabil functie de tipul de usa, se monteaza pe tocul usii
70 - 400 lei
 

Montaj

  • Se poate realiza de catre client (DIY) si evident ca in acest caz nu exista costuri

  • Se poate apela la reteaua noastra de montatori pentru Romania. Pretul montajului se discuta individual pentru fiecare imobil cu montatorii din localitatea clientului. Pentru situatii normale in care se instaleaza dispozitivul wifi control acces + accesoriile standard pe un zid normal de rigips/caramida/BCA, tariful mediu de montaj in orase resedinta de judet este de 393 lei/montaj + TVA, care include si deplasarea montatorului la imobil in orasele reedinta de judet.

Alte informatii:

Nu recomandam instalarea serverului care gestioneaza control-accesul si genereaza rapoarte in locatia clientului, dar la cerere, aceasta aplicatie poate fi instalata pe calculatorul clientului.Pentru clientii cu mai putin de 30 de utilizatori/carduri de RFID, serverul poate fi instalat in locatia clientului si pretul este de 1500 lei. Acest pret include mentenanta/suport pentru un an de zile. Daca se doreste mentenanta/suport in continuare, incepand cu anul doi se plateste o taxa de mentenanta de 750 de lei/an.

Clientii care doresc instalarea serverului pe calculatoarele personale in locatiile lor, trebuie sa isi achizitioneze un computer cu procesor i7, minim 8 GB de memorie si hard disk de tip SSD si sa poata sa configureze un IP fix pentru acest server. IP-ul fix este necesar pentru ca dispozitivele de control acces sa poata transmite date si sa primeasca comenzi.


 

Pontaj electronic automat contactless

Va putem oferi un sistem de pontaj electronic automat contactless, bazat pe dispozitive de citire carduri bluetooth de la minim 20 m. Oamenii dumneavoastra vor fi recunoscuti automat in momentul in care se afla pe o raza de 20 -50 de metri de cititorul de carduri bluetooth (in camp deschis se citeste prezenta chiar si de la 50 de metri). Sistemul este foarte simplu, se instaleaza in cca 2 ore si dupa alimentarea la curent se conecteaza automat prin internet wireless la serverul de date securizat si criptat instalat in cloud la Microsoft Azure, de unde pe baza de nume utilizator si parola aveti acces printr-o interfata web la rapoarte si configurari.

Cititor bluetooth long range 630 lei
Card special bluetooth individual (include baterii care asigura 2 ani de autonomie)a 85 lei
Card special bluetooth sub forma de bratara (include baterii pentru 2 ani de autonomie) 150 lei

Pentru gazduirea serverului, mentenanta, si dreptul de a utiliza software-ul de pontaj si prezenta, va vom factura lunar sau anual in avans, conform preferintelor dumneavoastra. Daca optati pentru plata lunara, ne veti plati lunar 5 lei/card/licenta , sau puteti opta pentru plata in avans pe un an si costul licentei software scade la 50 lei/an/card de prezenta.

Termenul de livrare este de 60 de zile de la plata 100% in avans a dispozitivelor de pontaj de la distanta, adica cititoarele si cardurile bluetooth long range