Pret Pontaj Electronic & Control Acces Wireless

Kit dispozitiv  Pontaj Electronic & Control Acces Wireless1 pe baza de carduri RFID si/sau citire de amprente, cu comunicatie prin Wi-Fi = 630 Lei, faraTVA.

Serverul si baza de date sunt  gazduite standard in Cloud, pe platforma Microsoft Azure dar, la cererea dvs, pot fi instalate si pe un server local.

Varianta recomandata de noi este pentru gazduirea serverului si a bazelor de date, securizat si criptat in cloud, pe platforma Microsoft Azure si acces la software-ul CREASOFT pe baza de licenta pentru fiecare angajat/card RFID.

Prin gazduirea serverului in Cloud, aveti garantat back-up si functionare  prin SLA de 99,8% din timp, fara a fi nevoie sa cumparati, sa instalati sau sa administrati un calculator server.

Licenta software poate fi achizitionata in doua variante:

 

 PRET

Plata ANUALA

(Lei, fara TVA)

PRET 

Plata LUNARA 

(Lei, fara TVA)

Licenta software CREASOFT 2 50 Lei/ An/ Utilizator - Card RFID 5 Lei/ Luna/ Utilizator - Card RFID
 

1Kitul contine: dispozitivul wifi de pontaj, sursa de alimentare de la 220V la 12 V, acumulator de 5 Ah pentru autonomie de 5 ore, cutie waterproof in care se afla sursa si acumulatorul si 2 cititoare RFID (pe fiecare parte a usii va fi un cititor RFID).

Licenta software/ abonamentul de servicii va asigura accesul la interfata web prin care configurati drepturi de acces si obtineti rapoarte cum ar fi: condica electronica de prezenta, Intarzieri, localizare angajari, ore suplimentare, alte rapoarte de prezenta. Pentru optiunea de efectuare a platilor de licente anual, in avans, se ofera un discunt de 16%, astfel, in loc sa platiti lunar 5 Lei/ Card, veti plati pe tot anul doar 50 de lei. Puteti administra de la distanta oricate cartele RFID (fiecare card de RFID poate avea asociat si 3 amprente ale unui utilizator), dar nu mai mult de numarul licentelor achizitionate. De asemenea, puteti sa adaugati sau sa renuntati oricand la una sau mai multe licente software, in functie de fluctuatia personalului.

Preturi Accesorii Optionale (faraTVA):

Carcasa protectie apa 30 Lei
Cititor de amprenta omologat UE si conform regulamentului GDPR 580 Lei
Buton iesire urgenta 60 Lei
Cartela de proximitate individuala 4 Lei
Yala electromagnetica universala – magnet de forta de 100/200 KG 500 Lei
Yala electromagnetica standard
*pretul este negociabil functie de tipul de usa, se monteaza pe tocul usii
70 - 400 Lei

Montaj

  • Se poate realiza de catre client (DIY) si evident ca in acest caz nu exista costuri

  • Se poate apela la reteaua noastra de montatori pentru Romania. Pretul montajului se discuta individual pentru fiecare imobil cu montatorii din localitatea clientului. Pentru situatii normale in care se instaleaza dispozitivul wifi control acces + accesoriile standard pe un zid normal de rigips/caramida/BCA, tariful mediu de montaj in orase resedinta de judet este de 393 lei/montaj + TVA, care include si deplasarea montatorului la imobil in orasele reedinta de judet.

Alte informatii:

Nu recomandam instalarea serverului care gestioneaza control-accesul si genereaza rapoarte in locatia clientului, dar la cerere, aceasta aplicatie poate fi instalata pe calculatorul clientului.Pentru clientii cu mai putin de 30 de utilizatori/carduri de RFID, serverul poate fi instalat in locatia clientului si pretul este de 1500 lei. Acest pret include mentenanta/suport pentru un an de zile. Daca se doreste mentenanta/suport in continuare, incepand cu anul doi se plateste o taxa de mentenanta de 750 de lei/an.

Clientii care doresc instalarea serverului pe calculatoarele personale in locatiile lor, trebuie sa isi achizitioneze un computer cu procesor i7, minim 8 GB de memorie si hard disk de tip SSD si sa poata sa configureze un IP fix pentru acest server. IP-ul fix este necesar pentru ca dispozitivele de control acces sa poata transmite date si sa primeasca comenzi.

NOU! Pontaj Electronic Automat Contactless

Va oferim un sistem de pontaj electronic automat contactless, bazat pe dispozitive de citire carduri bluetooth de la minim 20 m.

Angajatii dumneavoastra vor fi recunoscuti automat in momentul in care se afla pe o raza de 20 -50 de metri de cititorul de carduri bluetooth (in camp deschis se citeste prezenta chiar si de la 50 de metri).

Sistemul este foarte simplu, se instaleaza in cca 2 ore si dupa alimentarea la curent se conecteaza automat prin internet wireless la serverul de date securizat si criptat instalat in cloud la Microsoft Azure, de unde pe baza de nume utilizator si parola aveti acces printr-o interfata web la rapoarte si configurari.

Cititor bluetooth long range

630 Lei

Card special bluetooth individual (include baterii care asigura 2 ani de autonomie)

85 Lei

Card special bluetooth sub forma de bratara (include baterii pentru 2 ani de autonomie)

150 Lei

Licenta Software: pentru gazduirea serverului, mentenanta, si dreptul de a utiliza software-ul de pontaj si prezenta, va vom factura lunar sau anual in avans, conform preferintelor dumneavoastra: lunar 5 Lei/Card/Licenta , sau puteti opta pentru plata in avans pe un an si costul licentei software scade la 50 Lei/An/Card de prezenta.

Termenul de livrare este de 60 de zile de la plata 100% in avans a dispozitivelor de pontaj de la distanta, adica cititoarele si cardurile bluetooth long range