Control Acces cu smartphone, amprenta sau card RFID

Accesezi in timp real informatiile inregistrate in aplicația de pontaj, de pe orice dispozitiv: telefon, tableta, laptop sau PC, de oriunde te-ai afla.

Imagine laptop pe birou
de la 248Euro/Kit Control Acces si 1,5Euro/Card utilizator/Luna, fara TVA

Solutia de Control Acces

Un sistem de control acces pentru usi sau bariere poate permite accesul dupa urmatoarele criterii: intervale orare de acces, zile sau numar maxim de autentificari intr-o perioada. Sistemele de control acces pot functiona independent sau interconectate cu sistemele de alarma sau de incendiu, realizand un sistem integrat de securitate al cladirii.

Mai multe

control
control

Descriere produs

Accesul angajatilor in incinte se face pe baza de autentificare cu smartphone, prin instalarea unui app care transmite criptat pe bluetooth ID-ul angajatului, amprenta transformata pe loc intr-o semnatura electronica, card RFID sau un cod numeric.

Dispozitivele de control acces produse de Creasoft comunica cu serverele prin GSM prin canal VPN criptat, se instaleaza in dreptul usilor monitorizate in cateva minute si nu necesita nici o configurare.

Specificatii tehnice

Kitul de control acces furnizat de Creasoft contine  pe langa dispozitivele si accesoriile electronice si un software de management si configurare de la distanta. 

Dispozitivele de control acces se instaleaza in dreptul usilor pe care se doreste monitorizarea accesului in incinta. Un dispozitiv electronic controleaza 2 cititoare de tip 3 in 1: citesc prin bluetooth ID-ul trimis de smartphone, pot citi codul QR generat de app-ul instalat pe smartphone si pot citi si clasicile carduri RFID.

Se pot adauga suplimentar si 2 senzori de amprenta dispusi pe ambele parti ale usii sau se poate conditiona accesul sa fie permis doar pe baza de autentificare cu amprenta, in cazul unor zone care necesita o securitate sporita.  Un angajat poate inregistra 3 amprente de la 3 degete diferite cu care se poate autentifica la senzorii amplasati de o parte si de alta a usilor.Amprentele nu se pierd si nu se uita, cum se mai intampla in cazul cititoarelor de carduri RFID.

 

Mai multe

control

Creasoft Pass - aplicatie de smartphone pentru acces in incinte securizate, cu telefonul

Instalare noua

 • Aplicatia Creasoft Pass transmite ID-ul angajatului prin bluetooth si genereaza si un QR code cu acest ID, pe ecranul telefonului.

 • Autentificarea angajatului la usi / bariere /turnicheti se poate efectua fie cu telefonul prin aplicatia Creasoft Pass, fie cu carduri RFID.

 • Partea hardware a solutiei de control acces CREASOFT consta intr-un dispozitiv electronic produs de noi in Romania, care poate fi utilizat pentru controlul accesului in ambele sensuri si la care se conecteaza doua cititoare Creasoft. Aceste cititoare pot sa citeasca codul QR de pe telefon, ID-ul trimis prin bluetooth dar si carduri RFID.

 • Dispozitivele de control acces primesc de la server ID-urile angajatilor prin canal GSM securizat (VPN asigurat de Orange) si le stocheaza local, pentru a se putea permite accesul si in cazul lipsei de semnal GSM. In cazul unei intreruperi de GSM in locatie, toate datele de autentificare se salveaza local si la reluarea semnalului GSM sunt transmise catre server.

 • Un instalator certificat instaleaza cititoarele Bluetooth/ de coduri QR/ de carduri RFID la usile unde se vrea acces conditionat si se conecteaza la dispozitivul Creasoft care preia controlul accesului si transmite in timp real catre server toate autentificarile cu telefonul ale angajatilor.

 • Toate configurarile sistemelor de control acces si/sau pontaj se realizeaza de la distanta printr-o interfata web securizata, pe baza de nume utilizator si parola.

ADAPTARE LA UN SISTEM DE CONTROL ACCES VECHI

 • Dispozitivele de pontaj Creasoft se pot adapta cu usurinta pe sisteme de control acces deja existente in locatia clientului.

 • Solutia presupune instalarea dispozitivelor CREASOFT in camera tehnica unde exista deja centralele vechi de control acces si legarea perifericelor existente in paralel.

 • Daca se doreste ca acces controlul sa fie efectuat prin noul sistem, dispozitivele Creasoft se conecteaza la sistemele periferice de pontaj deja existente (cititoare RFID, BLE, tastaturi de acces si/sau cititoare de cod QR) si in paralel se dezactiveaza vechile centrale de acces. Vechile cititoare se dezactiveaza pe rand, a.i mutarea se face treptat, dar infrastuctura existenta de deschidere a usilor/barierelor/ turnichetilor este pastrata si refolosita integral.

 • Prin aceasta solutie se reduce timpul de instalare si costurile clientului prin refolosirea accesorilor de cotrol acces existente.

ACCES cu smartphone, prin aplicatia de telefon Creasoft Pass

 • Solutia de control acces si pontaj CREASOFT permite instalarea unor cititoare de telefoane prin care se citesc/scaneaza: ID-ul criptat transmis prin bluetooth de apk-ul Creasoft Pass, codul QR generat de asemenea de apk-ul Creasoft + optional chiar si clasicul card RFID.

 • Prin citirea ID-ului criptat al angajatului de catre cititoarele Bluetooth instalate in dreptul usilor de acces, se verifica validitatea acestuia si se permite trecerea angajatului.

 • Pentru angajatii care nu doresc sa tina deschisa conexiunea de bluetooth, aplicatia genereaza implicit si un cod QR criptat si dinamic care poate fi scanat de cititoarele Creasoft de telefoane.

 • Autentificarile angajatilor/ evenimentele de pontaj sunt transmise catre baza de date a clientului in cloud in Microsoft Azure, in care se pastreaza Istoricul.

 • Clientul isi poate adauga / modifica /sterge angajatii care au acces la fiecare usa /bariera dintr-o interfata web securizata.

 • Angajatii descarca app-ul pe telefon si se conecteaza prima oara cu adresa de email + parola Din motive de securitate, Loginul pe alt telefon al aceluiasi angajat se poate face doar daca se sterge accesul pe primul telefon, prin comanda efectuata de un utilizator de tip administrator.

Acces cu smartphone prin aplicatia de telefon Creasoft Pass