Sistem profesional de Control Acces cu smartphone, amprenta sau card RFID

de la 248Euro/Kit Control Acces si 1,5Euro/Card utilizator/Luna, fara TVA

Solutia de Control Acces

Un sistem de control acces pentru usi sau bariere poate permite accesul dupa urmatoarele criterii: intervale orare de acces, zile sau numar maxim de autentificari intr-o perioada. Sistemele de control acces pot functiona independent sau interconectate cu sistemele de alarma sau de incendiu, realizand un sistem integrat de securitate al cladirii.

Mai multe

control
control

Descriere produs

Accesul angajatilor in incinte se face pe baza de autentificare cu smartphone, prin instalarea unui app care transmite criptat pe bluetooth ID-ul angajatului, amprenta transformata pe loc intr-o semnatura electronica, card RFID sau un cod numeric.

Dispozitivele de control acces produse de Creasoft comunica cu serverele prin GSM prin canal VPN criptat, se instaleaza in dreptul usilor monitorizate in cateva minute si nu necesita nici o configurare.

Specificatii tehnice

Kitul de control acces furnizat de Creasoft contine  pe langa dispozitivele si accesoriile electronice si un software de management si configurare de la distanta. 

Dispozitivele de control acces se instaleaza in dreptul usilor pe care se doreste monitorizarea accesului in incinta. Un dispozitiv electronic controleaza 2 cititoare de tip 3 in 1: citesc prin bluetooth ID-ul trimis de smartphone, pot citi codul QR generat de app-ul instalat pe smartphone si pot citi si clasicile carduri RFID.

Se pot adauga suplimentar si 2 senzori de amprenta dispusi pe ambele parti ale usii sau se poate conditiona accesul sa fie permis doar pe baza de autentificare cu amprenta, in cazul unor zone care necesita o securitate sporita.  Un angajat poate inregistra 3 amprente de la 3 degete diferite cu care se poate autentifica la senzorii amplasati de o parte si de alta a usilor.Amprentele nu se pierd si nu se uita, cum se mai intampla in cazul cititoarelor de carduri RFID.

 

Mai multe

control