Creasoft

Solutie integrala pentru Managementul Resurselor Umane

Simplificam si eficientizam procesele HR, oferind solutii pentru gestionarea concediilor si invoirilor, semnaturi electronice, arhivarea documentelor si gestionarea dosarelor personale ale angajatilor intr-un mediu digital securizat.

Afla mai multe

Produsele noastre

PONTAJ ELECTRONIC SI CONDICA ELECTRONICA DE PREZENTA

Terminal portabil de pontaj cu transmitere de date prin GSM. Ajusteaza automat timpii de lucru conform programului normat.

Afla mai multe
PONTAJ ELECTRONIC SI CONDICA ELECTRONICA DE PREZENTA
ADUCEM PONTAJUL SI CARDUL DE ACCES PE TELEFON PRIN APLICATIA Creasoft Pass

ADUCEM PONTAJUL SI CARDUL DE ACCES PE TELEFON PRIN APLICATIA Creasoft Pass

Sistem de pontaj bazat pe un app care se instaleaza pe smartphone si care transmite prin bluetooth ID-ul angajatului. Alternativa la identificarea prin amprente, card RFID sau cod unic de acces.

Afla mai multe

SEMNATURA ELECTRONICA ANGAJATI

Semnezi electronic & online contracte de munca, acte aditionale, procese verbale, acte de instruire SSM, alte documente de munca.

Afla mai multe
SEMNATURA ELECTRONICA ANGAJATI
 KIOSK INFO ANGAJATI

KIOSK INFO ANGAJATI

Acces la informatii si documente 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fara a mai face solicitari catre departamentul HR.

Afla mai multe

SOFTWARE DE PLANIFICARE SI CONTROL REPARATII SI REVIZII

Planificati online, inclusiv de pe smartphone, reparatiile si /sau mentenanta echipamentelor. La efectuarea operatiilor de mentenenta si reparatii, se scaneaza codul QR.

Afla mai multe
SOFTWARE DE PLANIFICARE SI CONTROL REPARATII SI REVIZII
SOFTWARE DE INVENTARIERE

SOFTWARE DE INVENTARIERE

Import active fixe si obiecte de inventar din orice ERP sau EXCEL • Listare la orice imprimanta de etichete autoadezive cu cod QR • Inventariere prin scanare cod QR cu un smartphone • Rapoarte cu activele si starea lor.

Afla mai multe

Testimoniale

ce spun clientii despre noi

“..Pe noi solutia Creasoft ne-a ajutat si ne-a disciplinat. Inainte de a avea aceasta solutie am trecut prin alte 2 solutii de control acces, am avut mari probleme cu amandoua. Cu solutia aceasta e simplu sa introduci cartele, sa schimbi cartela in caz de cineva o pierde. Ii poti vedea pe angajati chiar si atunci cand pleaca la o intalnirea prin intermediul optiunii de pontaj mobil. Si cel mai mult ne ajuta ca o actualizati constant in functie de situatiile din piata, acum avem optiunea muncii de acasa pentru ca e o situatie deosebita si avem astfel de colegi. Dovada ca noua ne-ati fost de ajutor si ne-ati usurat munca este ca am pornit ca test cu 3 sisteme si acum avem 29 de sisteme.”….

reprezentant AIK ENERGY LTD LONDRA SUCURSALA BUCURESTI

“...la nivelul companiei s-a observat o imbunatatire semnificativa a evidentei prezentei la programul de lucru. Astfel, cu respectarea GDPR, am putut verifica cu usurinta numarul de ore efectuat de fiecare lucrator in parte......”

reprezentant TIP TOP Industry SRL

„...ne bucuram ca ne sunteti alaturi in minunata calatorie a colectarii prezentei si a absentei salariatilor, deoarece stim cu totii cat de greoaie poate deveni pe masura ce numarul angajatilor creste. Aplicatia Creasoft, pentru compania noastra, este de mare ajutor , deoarece eficientizeaza procesul de gestionare al personalului , fiind configurata si adaptata nevoilor noastre. Acest lucru inseamna ca , pe langa faptul ca noi avem acces la o situatie in timp real , o mare parte din munca echipei HR a fost delegata fiecarui angajat in parte.

De asemenea , aplicatia ne ofera flexibilitate in utilizare ( salariatii se ponteaza electronic atat la sediul companiei, cat si de acasa de pe mobil atunci cand lucreaza remote), este foarte intuitiva si usor de folosit.

Ne bucuram ca am optat pentru un furnizor de incredere , cu un istoric pe piata , dar si cu o viziune asupra viitorului!”....

reprezentant HR VIVRE DECO