Creasoft IT SRL este producator si dezvoltator de sisteme electronice si software de control si monitorizare personalizat.

Echipa noastra de cercetare care a dezvoltat solutiile sub brandul CREASOFT are o vechime si experienta de peste 15 ani in domeniu.

Oferim solutii complete pentru fiscalizarea si monitorizarea vendomatelor de produse, pontaj electronic, control access, localizare prin GPS si monitorizare temperatura.

Povestea Creasoft a început în 2017, dintr-o nevoie a angajatorilor generată de o modificare legislativă: aceea de a ține pontajul/ condica zilnică de prezență a angajaților.

Pentru că o soluție electronică de pontaj este mai ușor de folosit decât ținerea unui registru fizic, astăzi Creasoft a ajuns la o bază de clienți de peste 500 de companii care au împreună mai mult de 30.000 de angajați care folosesc aplicația noastră de pontaj.

Pontajul electronic a devenit deja ”mainstream” și cam toată lumea îl folosește, asa ca pașii următori pentru Creasoft, ca furnizor de soluții software, implică digitalizarea completă a documentelor legate de angajați.

Practic, Creasoft democratizează accesul angajaților la documentele din dosarul de angajat.

O companie cu 100 de angajați emite cel puțin 1.000 de documente de HR pe an, fie că vorbim de cereri de concediu, contracte de muncă și acte adiționale, anexe GDPR, regulament de ordine interioară, evaluări etc..

De multe ori angajații nici nu știu ce semnează, mulți rămân cu funcția de ”agent vânzări” în contract deși ei sunt directori de vânzări de mult timp, alții sunt încadrați cu studii medii toată viața deși au absolvit studii superioare de când s-au angajat.

Nu mai vorbim de zilele de concediu neefectuate, o necunoscută pentru angajați și un efort inutil pentru angajatori de a efectua repetat verificari pentru a putea informa angajatii cate zile de concediu mai pot efectua.

Tehnologia îi poate ajuta pe angajați să aibă acces oricând la documentele la care trebuie să aibă acces ca angajați și la care le-a fost îngrădit accesul până acum.

Dacă la început de carieră pentru un tânăr nu contează ce salariu brut are trecut în contract sau ce funcție, angajații care se află pe final de carieră, în prag de pensionare, conștientizează importanța acestor informații și regretă că nu au fost mai atenți pe parcursul vieții active. Educația în domeniul relațiilor de muncă nu au fost, din păcate, o preocupare în România ultimilor 30 de ani.

CREASOFT este producator roman de software si dispozitive electronice.

Avem o echipa de crecetare dezvoltare compusa din ingineri electronisti si programatori, care dezvolta tehnologii inovatoare permanent.

Oferim in prezent clientilor nostri o gama variata de produse:

 • PONTAJ ELECTRONIC SI CONTROL ACCES –  dispozitive electronice portabile care trasmit log-urile de pontaj prin GSM (optional se poate si prin wi-fi). Angajatii se autentifica cu cartele RFID, amprente sau cu smartphone-ul personal. Conectarea la aplicatia de pontaj si optional si control acces securizat, se face printr-o interfata web ce permite generarea automata a raportelor de prezenta si pontaj: foaie colectiva de prezenta, prezenta pe zone, concedii, etc., de configurare cartele access, drepturi utilizatori si multe alte functii.
 • KIOSC SELF INFO ANGAJATI - angajatii se autentifica la Kiosc cu cardul RFID, amprenta sau cu telefonul personal (prin app-ul Creasoft Pass) si pot: verifica zilele de concediu efectuate / ramase, pot solicita un concediu nou, pot obine pe loc adeverinte sau fluturasul de salariu, au acces la propriul  dosar de personal, pot semna electronic documente de munca prin dubla autentificare cu cod primit pe SMS.
 • PLANIFICARE SCHIMBURI DE LUCRU - turele de munca (schimburile de lucru) se pot planifica si urmari foarte simplu atat de pe PC, cat si de  pe telefonul angajatilor. Alternativa este vizualizarea programului de munca individual la Kioscul self info angajati.
 • SEMNATURI ELECTRONICE PE DOCUMENTE DE MUNCA - angajatii primesc pe email documentele de semnat electronic si semnarea se face prin confirmare cu SMS, sau le semneaza electronic la Kiosc, dupa cum doresc.
 • INVENTARIERE DIGITALA de mijloace fixe si obiecte de inventar, bazata pe generarea de etichete autoadezive cu cod QR unic, pe baza caruia se face ulterior inventarierea.
 • EVIDENTA si PLANIFICARE DE REVIZII SI MENTENANTA pentru utilaje si active fixe, bazata pe scanarea codurilor QR lipite pe utilaje.
 • MONITORIZARE VENDING MACHINES- un sistem complex de telemetrie pentru Vending Machines.
 • POS -uri pentru acceptarea de incasari de pe carduri bancare la Vending Machines.

 

Certificari

Certificat ISO 27001
Certificat ISO 9001
Certificat modul WiFi
Expertiza Cititor de Amprenta
Certificat Conformitate Cititor Amprenta
Certificat Yala Electromagnetica
Inregistrare marca CREASOFT la OSIM
Audit extern DUN & BRADSTREET - rezultate financiare 2022
Certificatul CE Control Acces

Clienti

In ultimii 15 ani, peste 5.000 de clienti au ales solutiile noastre de telemetrie.

HORECA & VENDING

 • TCHIBO Coffee Service
 • NOVA PROMPT
 • trickSHOT
 • Tip Top

SERVICII

 • Spital Monza
 • Idea Bank
 • Ferroli Romania
 • Babaco Games

CONSTRUCTII & MATERIALE DE CONSTRUCTII

 • ERBASU Construct
 • DELTA STUDIO
 • HIDRO TOP
 • BND Cons
 • WABAG

PRODUCTIE & RETAIL

 • VIVRE
 • INTERBRANDS
 • THYSSEN KRUPP
 • AUSTROTHERM
 • CROCO

Ultimele Noutati

„Cred că ar trebui modificată legea în aşa fel încât angajaţii să poată fi întrebaţi dacă s-au vaccinat sau nu şi să poată dovedi asta, pentru că până la urmă e o problemă de securitate a muncii. Sigur, şi la vaccinaţi există riscul de a da mai departe virusul, dar e mai mic. Cred că, atât în calitate de angajator, dar şi de angajat, am dreptul să ştiu dacă colegii mei sunt vaccinaţi, să mă simt în siguranţă. Noi nu avem încă în aplicaţia pe care am dezvoltat-o pentru rezervarea locurilor la birou întrebarea legată de vaccinare, dar e o idee bună să îi întrebăm asta, iar răspunsul să fie opţional“, a explicat Adrian Dinu, fondatorul Creasoft, pentru ZF.

Încă un pas spre digitalizarea instituțiilor publice: semnătura electronică aplicată direct de pe telefon. Mai mult...

Planificarea muncii de la birou si a telemuncii se face acum online! Ai pontaj in timp real, ai acces la planificatorul obligatoriu conform legislatiei in vigoare si le transmiti angajatilor planificatorul individual simplu si rapid. Orice schimbare se propaga automat si se notifica in timp real!

Ai peste 50 angajati? Din Noiembrie 2020 ai obligatia legala de a organiza programul de lucru in regim de telemunca dar mai ales de a organiza programul de lucru astfel incat angajatii sa fie impartiti în grupe care sa inceapa, respectiv sa termine activitatea la o diferenta de cel putin o ora! Scapa de amenzi! Afla cat de simplu este de utilizat planificatorul de telemunca si programe de lucru.

Am efectuat un update important pentru Departamentele de HR: un nou raport tip Foaie Colectiva de Prezenta extrem de configurabil, care sa raspunda 100% cerintelor actuale ale Codului Muncii!

Tu cum ştii de unde lucrează angajaţii tăi? Angajatorii sunt obligaţi, prin lege, să aibă o planificare a angajaţilor care vin la birou. O aplicaţie românească permite angajaţilor să îşi rezerve locul înainte de a veni la birou, la un cost de 1 euro/lună/angajat. Afla mai multe...