Despre Creasoft

Povestea Creasoft a început în 2017, dintr-o nevoie a angajatorilor generată de o modificare legislativă: aceea de a ține pontajul/ condica zilnică de prezență a angajaților.

Imagine laptop pe birou

Creasoft IT SRL este producator si dezvoltator de sisteme electronice si software de control si monitorizare personalizat.

Echipa noastra de cercetare care a dezvoltat solutiile sub brandul CREASOFT are o vechime si experienta de peste 15 ani in domeniu.

Oferim solutii complete pentru fiscalizarea si monitorizarea vendomatelor de produse, pontaj electronic, control access, localizare prin GPS si monitorizare temperatura.

În 2017, Creasoft și-a început povestea simplu: o companie românească, producătoare de software și dispozitive electronice, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, s-a confruntat cu o provocare semnificativă - modificarea legislativă adusă articolului 119 din Codul Muncii, prin OUG 53/2017:
"Angajatorul are obligaţia de a ţine la locul de muncă evidenţa orelor de muncă prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidenţierea orei de începere şi a celei de sfârşit al programului de lucru, şi de a supune controlului inspectorilor de muncă această evidenţă, ori de câte ori se solicită acest lucru" 

Și deoarece o soluție electronică de pontaj este mai ușor de utilizat pentru întocmirea documentelor de evidență a timpului lucrat decât orice registru fizic, cum ar fi o condică de prezență, in cativa ani Creasoft a ajuns "la ușa" a peste 500 companii cu peste 30.000 de angajați care utilizează cu succes pontajul electronic, conceput, produs și dezvoltat cu mândrie de la zero.

Astăzi, după ce am adus pontajul electronic în sfera mainstream-ului, ne propunem să adăugăm un nou capitol în povestea noastră: digitalizarea completă a documentelor de muncă ale angajaților.

Într-o organizație cu 100 de angajați, în care se generează minim 1.000 de documente de resurse umane anual, incluzând cereri de concediu, contracte de muncă și acte adiționale, anexe GDPR, regulamente de ordine interioară, evaluări, SSM etc., procesul de semnare, înregistrare și arhivare impune un efort considerabil. De asemenea, zilele de concediu neefectuate sau rămase neutilizate devin adesea o necunoscută pentru angajați și necesită eforturi inutile din partea angajatorilor pentru a efectua verificări repetate și a informa angajații cu privire la zilele de concediu rămase disponibile.

Creasoft abordează aceste provocări printr-un proces bine gândit, prezentat într-un mod simplu și ușor de înțeles. Noi cream o cale eficientă pentru angajați de a accesa informațiile și documentele proprii din dosarul de angajat, simplificând astfel gestionarea documentelor și facilitând accesul la datele esențiale.

Astăzi, când ne expunem în fața oportunităților de parteneriate, ne evidențiem prin:

 • PONTAJ ELECTRONIC ȘI CONTROL ACCES:
  Dispunem de dispozitive electronice portabile pentru pontaj și control acces, care transmit log-urile prin GSM (și opțional, prin Wi-Fi). Angajații se autentifică folosind cartele RFID, amprente sau smartphone-ul personal. Conectarea la aplicația de pontaj și control acces securizat, se realizează printr-o interfață web. Această interfață permite generarea automată a rapoartelor de prezență și pontaj, inclusiv foaia colectivă de prezență, prezența pe zone, concedii, etc. De asemenea, oferă funcționalități extinse, cum ar fi configurarea cartelelor de acces, administrarea drepturilor utilizatorilor și altele.

 • KIOSC SELF INFO ANGAJAȚI:
  Angajații se autentifică la Kiosc folosind cardul RFID, amprenta sau telefonul personal prin aplicația Creasoft Pass. Aceștia beneficiază de următoarele funcționalități:

  • Verificarea zilelor de concediu efectuate și rămase.

  • Solicitarea unui concediu nou direct din platformă.

  • Obținerea instantanee a adeverințelor sau fluturașului de salariu.

  • Accesul la propriul dosar de personal pentru o gestionare eficientă.

  • Semnarea electronică a documentelor de muncă prin dublă autentificare cu un cod primit pe SMS.

  • Această platformă oferă angajaților unelte comode și accesibilă pentru administrarea eficientă a aspectelor legate de resurse umane.

 • PLANIFICARE SCHIMBURI DE LUCRU:
  Oferim o soluție eficientă pentru planificarea și urmărirea turelor de muncă, accesibilă atât de pe PC, cât și de pe telefoanele angajaților. Ca alternativă, programul individual de muncă poate fi vizualizat în mod simplu și convenabil la Kioscul Self-Info Angajați. Această abordare asigură o gestionare fluidă și accesibilitate sporită pentru toți membrii echipei.

 • SEMNĂTURI ELECTRONICE PE DOCUMENTE DE MUNCĂ:
  Sistem de semnături electronice pentru documentele de muncă. Angajații primesc documentele de semnat electronic prin email, iar procesul de semnare poate fi efectuat fie prin confirmare cu SMS, fie prin semnare electronică la Kiosc, oferind flexibilitate și opțiuni personalizate pentru utilizatori.

 • INVENTARIERE DIGITALĂ:
  Am implementat un sistem de inventariere digitală bazat pe generarea de etichete autoadezive cu cod QR unic. Aceste etichete servesc ca identificatori unici, facilitând ulterior procesul de inventariere și gestionare a mijloacelor fixe și obiectelor de inventar.

 • EVIDENȚA ȘI PLANIFICAREA DE REVIZII ȘI MENTENANȚĂ:
  Dezvoltăm un sistem eficient de evidență și planificare a reviziilor și mentenanței pentru utilaje și active fixe. Acest sistem se bazează pe scanarea codurilor QR lipite pe utilaje, asigurând o gestionare precisă și programare eficientă a operațiunilor de revizie și întreținere.

 • MONITORIZARE VENDING MACHINES:
  Sistem complex de telemetrie dedicat vending machines. Această soluție avansată permite monitorizarea detaliată a activității automatelor de vending, furnizând informații în timp real despre stocuri, vânzări și performanța generală.

 • POS-URI PENTRU INCASAREA DE PE CARDURI BANCARE LA VENDING MACHINES:
  Dispozitive POS specializate pentru a facilita acceptarea plăților de pe carduri bancare la automatele de vending. Această soluție asigură o experiență de achiziție comodă și securizată pentru utilizatori, extinzând modalitățile de plată disponibile la vending machines.