Solutie digitala de inventariere bazata pe coduri QR

Imagine laptop pe birou

Pachet 2000 active fixe

Licența software

1000Euro/ An

Pachet 4000 active fixe

Licența software

2000Euro/ An

Pachet 4000+ active fixe

Licența software

Contacteaza-ne!

Inventariere pe baza de cod QR • Import active fixe si obiecte de inventar din orice ERP sau EXCEL • Listare de etichete autoadezivede exterior, cu cod QR • Inventariere prin scanare cod QR cu un smartphone • Rapoarte cu activele si starea lor • Baza de date gazduita în Cloud in MS Azure asigura portabilitate, scalabilitate si backup garantat

Solicita oferta

CONTEXT & LEGISLATIE

Solutia SOFT-AREA, are ca scop inventarierea tuturor bunurilor pe care le folosesc companiile si angajatii acestora pentru a-si desfasura activitatea.

De la utilaje de productie, pana la laptopuri, monitoare, imprimante, scaune de birou, frigidere, espressoare, telefoane si televizoare, toate bunurile unei companii trebuie inventariate, conform legii.

Orice produs folosit de angajatii unei companii cu o valoare mai mare de 2.500 de lei (fara TVA) reprezinta un mijloc fix care se trece treptat prin cheltuieli de amortizare lunara, conform legii contabilitatii (Legea Contabilitatii nr. 82/1991 republicata) si al unui ordin emis de Ministerul Finantelor (OMFP 2861/2009). Sub aceasta valoare, poate fi un obiect de inventar dat spre folosinta unui angajat, care si el poate fi inventariat.

Solutia Soft-Area integreaza in software-ul de inventariere imprimante profesionale Zebra pentru listarea de etichete plastifiate de exterior, pe care se trece codul QR, numarul de inventar, descrierea activului, locatia in care ar trebui sa se afle, etc.

Aceste etichete se lipesc pe activele care se afla in lista de inventariere si ulterior, prin scanare se garanteaza realizarea reala a inventarierii.

Interfata este mobile friendly si inventarierea se face simplu, prin scanare cu orice telefon.

 

 

 

Tablou de bord inventariere

 


uap

Suntem Unitate Autorizata Protejata (UAP)

Implementeaza GRATUIT SOLUTIA Creasoft

Ai mai mult de 50 de salariati? Este posibil sa nu atingi numarul de salariati cu dizabilitati obligatoriu legal

In aceasta situatie, vei datora statului o taxa lunara pentru persoane cu handicap

Legislatia iti da posibilitatea sa ALEGI sa redistribui o parte din Taxa pentru Persoane cu Handicap datorata statului, pentru plata serviciilor prestate de UAP

ALEGE sa colaboram, suntem certificati ca Unitate Autorizata Protejata (UAP)


CAPTCHA
Acesta este un test pentru a verifica daca vizitatorul este unul uman sau un bot pentru a preveni spamul.