Pontaj Electronic si Condica de Prezenta

Imagine laptop pe birou
248Euro /Kit Pontaj si 1,5Euro /Angajat/Luna

Pontaj Electronic

Renunta la semnarea manuala zilnica in condica de prezenta! Scapa de aceasta grija prin semnarea electronica cu ajutorul solutiei noastre profesionale de pontaj electronic, ce se integreaza cu orice ERP sau software de HR si salarizare.

Sistemul de pontaj electronic angajati "CREASOFT" este compus din soft de raportare si configurare si  dintr-unul sau mai multe dispozitive electronice de pontaj.

Pontajul se relizeaza prin autentificare cu:

 • Card RFID ( EM, Mifare, NFC, Hid)
 • Amprente (pot fi stocate sub forma de semnatura electronica 3 amprente/angajat)
 • Autentificare cu un smartphone prin care se transmite ID-ului angajatului, prin bluetooth sau cod QR.

Pontajul poate fi efectuat optional de catre salariatii care efectueaza munca de teren cu ajutorul smartphone-ului, cu optiunea de restrictionare a acestui tip de pontaj functie de identificarea coordonatele geografice ale locatiei in care se efectueaza pontajul. 

pontaj
pontaj

Aplicatia software pentru pontaj electronic Creasoft iti ofera date precise asupra timpului de lucru. Indiferent daca programul de lucru este fix, inegal sau angajatii lucreaza in schimburi, indiferent ca angajatii se ponteaza cu carduri RFID sau online de pe telefon/PC, poti planifica si urmari usor timpul de lucru al organizatiei. 

Raportul "Foaie colectiva de Prezenta" (cerut de ITM), prezinta informatii privind ora de sosire si plecare a angajatilor, timpul petrecut in cadrul companiei si cel mai important, timpul petrecut in zonele de lucru – se exclude automat timpul petrecut in afara zonelor de lucru. Este unul din rapoartele pe care trebuie sa le prezentati organelor de control, conform prevederilor din Codul Muncii - ultimele reglementari valabile din 1 August 2017

Dispozitivul electronic  de pontaj este produs de CREASOFT in Romania  poate fi utilizat si pentru controlul accesului, contine sursa de alimentare si un acumulator de back-up pentru a putea realiza pontajul din orice moment, autonomia de pana la cateva ore este asigurata si in cazul in care are loc o intrerupere de curent electric in locatie. 

Prin simpla conectare a dispozitivul de pontaj la o priza de curent electric acesta devine functional, astfel incat in mai putin de 1 minut de la conectarea kitului de pontaj / control acces la curent electric, angajatii se pot ponta.

Toate configurarile sistemelor de control acces si/sau pontaj se realizeaza de la distanta printr-o interfata web securizata, pe baza de nume utilizator si parola.

Mai multe

Solutia integrata de pontaj & HR dezvoltata de Creasoft ofera acces la:

 • Pontaj electronic: se calculeaza automat orele lucrate in limita programului normat, orele suplimentare absentele si intarzierile.
 • Administrare personal: Permite importul si exportul de date ale salariatilor, inclusiv certificari, declaratii, acte de munca semnate olograf sau electronic.
 • Generarea de adeverinte si fluturasi de salarii: angajatii pot avea acces la acestea prin Kioscul self info angajati sau prin conectare la aplicatia Creasoft.
 • Evaluarea angajatilor: (anuala sau se pot stabili mai multe sesiuni de evaluare)
 • Concedii: include un modul de concedii self service angajati, accesibil fie prin Kiosc-ul self service unde angajatii se autentifica cu cardul RFID, amprenta sau telefonul mobil (prin bluetooth/QR code) fie angajatii se autentifica prin interfata web.
 • Planificare ture de lucru: permite transmiterea programului de lucru prin e-mail sau prin interfata Kioscului self info, catre angajati.
 • NOU: Semnarea electronica de documente de munca!
   
pontaj