Pontaj Angajati Ne/Vaccinati

Imagine laptop pe birou

La birou, in spatiu inchis, fara masca? Se poate, dar stii in ce conditii?

De curand, legislatia permite activitatea angajatilor, in spatii inchise, fara purtarea mastii medicale. Exista insa anumite obligatii de indeplinit, ceea ce provoaca departamentul HR. Solutia de Pontaj Electronic Creasoft usureaza urmarirea indeplinirii acestor conditii.

“Hotărârea nr. 41 din 24.06.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 prevede la Art.13 următoarele: “ Se propune exceptarea de la obligativitatea purtării măștii de protecție la locurile de muncă în spații închise unde își desfășoară activitatea maxim 10 persoane, cu condiția ca acestea să fie vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și cu asigurarea unei distanțe de 1 metru între ele, iar în zonele respective nu este permis accesul publicului sau a altor lucrători, rămânând obligatorie în toate spațiile închise comune.”
office

Se introduce diferentiarea angajat vaccinat / nevaccinat

Avand in vedere Hotararea de mai sus prin care practic Guvernul stabileste ca Angajatorul trebuie sa stie daca angajatii sai sunt vaccinati sau nu, am implementat (in varianta de testare deocamdat) o noua functionalitate in aplicatia de pontaj si programare program de munca dezvoltata de Creasoft si anume sa poti sa clasifici angajatii sin Vaccinati si Nevaccinati.

Angajatorul poate configura statusul angajatului(vaccinat sau nu) si ulterior aceasta informatie poate fi vizibila daca e cazul inclusiv de colegii dintr-un departament sau locatie de lucru, a.i sa se stie daca trebuie purtata masca sau nu intr-o incapere.

Organizarea Programului de munca devine mai facila. Daca esti vaccinat, vii la birou doar in compania colegilor vaccinati, ca si tine. Toata lumea este mai protejata si mai relaxata.

La cererea angajatorilor, vom implementa si algoritmi de inteligenta artificiala care sa blocheze autoprogramarea venirii la birou a unui angajat nevvacinat daca in ziua in care doreste sa vina la lucru ceilalti colegi din departament/incaperea in care se desfasoara activitatea sunt numai vaccinati si venirea la birou a unui singur angajat nevaccinat ar presupune ca toti vaccinatii sa fie obligati sa poarte masca. Solutia HR Creasoft poate sa optimizeze venirea la birou vs telemunca a salariatilor, a.i sa permita angajatilor vaccinati sa vina la birou intr-o zi intr-o incapere, in numar de maxim 10 persoane, fara obligatia purtarii mastii si in alta zi, sa viona doar angajati nevaccinati care trebuie oricum sa poarte masca, a.i vaccinatii sa poata sa beneficieze de acest avantaj oferit de legislatie, adica sa lucreze la birou fara masca.

CAPTCHA
Acesta este un test pentru a verifica daca vizitatorul este unul uman sau un bot pentru a preveni spamul.