Pontaj cu Bluetooth & QR Code

Solutia ta completa pentru pontaj & HR

Control acces cu smartphone prin cod QR si/sau ID trimis prin Bluetooth (cititoare amplasate pe usi / turnicheti)

Imagine laptop pe birou
Se adauga doar 80 euro/cititor de QR code + bluetooth + carduri clasice RFID, la tarifele generale pentru solutia de pontaj Creasoft. 

CUM FUNCTIONEAZA PONTAJUL PRIN BLUETOOTH

 

Cititoarele produse de Creasoft se instaleaza (cu sau fara functia de control acces) langa usa/ turnicheti /bariere, avand functia de citire atat a cardurilor RFID cat si a ID-urile trimise prin bluetooth de app-ul Creasoft Pass.

Prin citirea ID-ului criptat al angajatului de catre cititoarele Bluetooth  produse de noi instalate in dreptul usilor de acces, se verifica validitatea acestuia si se permite trecerea angajatului.
Pentru angajatii care nu doresc sa tina deschisa conexiunea de bluetooth, app-ul Creasoft Pass genereaza implicit si un cod QR criptat si dinamic care poate fi scanat de cititoarele Creasoft de telefon, ca alternativa la autentificarea prin bluetooth.

Pentru pontaj si/sau control acces cu BLUETOOTH sau cod QR generat dinamic pe telefon, este necesarea deschiderea aplicatiei mobile Creasoft Pass si atat pana se efectueaza pontarea / se deschide usa.

Aplicatia Creasoft Pass se descarca din Google Play sau Apple store