PONTAJ ELECTRONIC & CONDICA DE PREZENTA

Condica de Prezenta - Solutia Creasoft Acces

248Euro/Kit Pontaj si 1,5Euro/Angajat/Luna

Solutia de Pontaj Electronic CREASOFT

Renunta la semnarea manuala zilnica in condica de prezenta!

Scapa de aceasta grija prin semnarea electronica cu ajutorul solutiei profesionale de pontaj electronic CREASOFT, in deplina conformitate cu prevederi legislative din Codul muncii ( Legea 53/2003) si Legea 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date!

Sistemul profesional de pontaj electronic este compus dintr-unul sau mai multe dispozitive electronice de pontaj produse de noi si evident, de un software de pontaj.

Cititorul Creasoft se poate monta pe usi de acces pentru a securiza accesul sau poate fi utilizat doar pentru pontare, caz in care va livram un kit de pontaj compus dintr-o carcasa subtire care acomodeaza pontatorul plus cititorul. Acest kit se conecteaza la orice priza de curent de 220 V si devine imediat operational;

Autentificarea angajatilor poate fi efectuata prin mai multe metode:

  • prin autentificare cu app-ul Creasoft Pass care se instaleaza pe smartphone si care trimite ID-ul angajatului prin bluetooth - pentru cei care nu doresc sa tina deschis canalul de bluetooth pe telefon, app-ul genereaza pe telefon un cod QR scanabil la acelasi cititor produs de Creasoft;
  • prin amprenta/ card RFID / cod de acces la dispozitivele de pontaj instalate in locatiile beneficiarului;
  • prin pontaj de pe PC;
  • prin pontaj manual online de pe smartphone: angajatul poate semnala inceputul sau sfarsitul lucrului apasand un buton pe ecranul telefonului. Se poate restrictiona ca angajatul sa nu poata apasa butonul "Inceput lucru" sau "Sfarsit lucru", daca nu se afla la o anumita locatie de lucru (imobil, depozit, etc).

Software-ul de pontaj genereaza automat si in timp real fisele de pontaj in functie de schimburile de lucru, definite in aplicatie / in contractele de munca.

Datele de pontaj brute sau filtrate, pot fi transmise in mod programatic catre alte aplicatii HR / de salarizare/ payroll, in timp real.

Mai multe

Metodele de pontaj sunt complementare si indiferent cum se ponteaza angajați sau cate usi/puncte de lucru aveti, toate datele ajung centralizat intr-o baza de date in cloud la Microsoft Azure. Accesul la baza de date se face prin interfata web securizata, de unde aveti access in timp real la rapoarte specifice: prezenta in timp real a angajatilor, condica de prezenta, foaie colectiva de prezenta, foaie de pontaj individuala si nu numai. In rapoarte sunt detaliatii timpii totali, timpii de munca/ore lucrate, pauza, absente nemotivate, zile de concediu planificate sau efectuate, ore suplimentare aprobate/daca se aproba, intarzieri la program, etc. Puteti configura mai multe tipuri de alerte si rapoarte care sa le primiti in timp real pe email.

Informatiile pot fi transmise in mod programatic si GRATUIT, prin API catre propriul dvs ERP/program de salarizare.

Un kit de pontaj contine minim urmatoarele componente, incluse in pret:

1) dispozitivul electronic de pontaj

2) cutia de protectie

3) sursa pentru alimentare la 220 V

4) 2 cititoare RFID sau optional pot fi instalati senzori de amprenta sau se pot monta 2 cititoare polivalente, care pot citi carduri RFID, codul QR si/sau ID-ul angajatului transmis de app-ul instalat de angajat pe telefon prin bluetooth

In general, in timp se renunta la cardurile RFID daca se adopta autentificarea prin app de telefon, telefonul nu se uita si nu se pierde si prezinta avantajul ca ID-ul angajatului trimis prin bluetooth poate fi securizat si criptat.

5) modul GSM pentru comunicatia de date plantat pe placa de baza

In cazul in care nu doriti functia de control acces al angajatilor, kitul portabil de pontaj include in interior toate componentele de mai sus si necesita doar alimentarea la priza, fara sa fie nevoie de montaj.

Altfel, va putem asigura montajul profesionist si protejarea intrarii si iesirii din incinta cu un magnet de forta sau o yala electromagnetica, pentru un tarif mediu de montaj de 450 Euro/usa / turnichet/ bariera pe care se vreti sa se controleze accesul si acesta sa se faca doar prin autentificare cu un app de telefon / card RFID / amprenta / cod de acces.

Mai multe

Dispozitivele portabile de pontaj si identificare persoane se instaleaza in maxim 2 ore direct pe usile pe care doriti sa le controlati de la distanta. Un modul electronic controleaza 2 cititoare RFID/ QR code / bluetooth dar se pot adauga si senzori de amprenta, dispusi pe ambele parti ale usii.

Din momentul conectarii la curent electric, dispozitivul de pontaj incepe imediat sa comunice cu serverul prin modulul GSM plantat pe placa Creasoft, permitand configurarea accesului angajatilor printr-o interfata web securizata. Se pot memora local peste 6400 de ID-uri de angajati.

Aveti acces la multiple rapoarte: Condica de Prezenta, Foaia Colectiva de Prezenta, Intarzieri, Ore suplimentare, Zile de concediu, etc. Pentru salariatii mobili (vanzari / interventii, etc) se poate face pontajul si prin intermediul unui telefon smartphone, care transmite si locatia utilizatorului.