"Singura dizabilitate în viaţă este o atitudine negativă." - Scott Hamilton

Implementeaza Gratuit Sistemul de Pontaj Electronic Creasoft pentru Compania Ta! - Suntem Unitate Autorizata Protejata (UAP).

Alege sa Transformi in Investitie, Taxa pentru Persoane cu Handicap Datorata Statului

Dacă ai mai mult 50 de salariați, este posibil, in mod obiectiv, sa nu atingi numărul de salariați cu dizabilitati, obligatoriu legal. In aceasta situatie, vei datora statului o taxa care poate deveni împovărătoare. Transforma macar o parte din acest cost, într-o investiție pentru firma ta!

Pret: doar 1,5 euro/luna/angajat (se deduce integral).

(include licenta software de utilizare a aplicatiei de pontaj, incluzand condica de prezenta, foaie colectiva de prezenta, planificare munca in schimburi, chirie server virtual, chirie gazduire baza de date proprie in cloud la Microsoft Azure, licente Windows Server si SQL Server, suport tehnic)
imagine
Pontaj
Electronic
Unitate Protejata Autorizata
(UAP)

Context

Potrivit art. 78 alin. (3) lit. b) din Legea 448/2006 - persoanele juridice cu cel putin 50 de angajati, dar care nu angajează persoane cu handicap, in proportie de minim 4% din numarul total de angajati, pot opta pentru achizitionarea de produse sau servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu handicap angajate in unitatile protejate autorizate (UAP), pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap. Mai multe aici...
Evidenta obligatorie a orelor de munca - este obligatia legala a angajatorului, care trebuie sa prezinte la controlul ITM numărul de ore prestate zilnic, de catre fiecare salariat (inclusiv cei care lucreaza de acasa). Amenda ajunge pana la 3000 lei
Creasoft Time Management SRL , companie din grupul Creasoft, a obtinut statutul de Unitate Autorizata Protejata (UAP) si venim in întâmpinarea partenerilor noștri cu o oportunitate!
De aceea,

Aloca 50% din suma datorata statului, investiției in Aplicația Creasoft de Pontaj Electronic Online!
Pontaj de la distanța sau de la birou.

Beneficiile Aplicatiei de Pontaj Electronic CREASOFT

 

Software instalat, transparent, pe dispozitiv (PC, laptop, telefon)

Utilizatorul o vede, o deschide daca si cand doreste, dar o si inchide voluntar. Aplicatia este bazata, exclusiv, pe permisiunea explicita a angajatului
 

Evidenta precisa si reala a timpului efectiv de lucru

Aceasta este exact perioada in care Aplicatia Creasoft este deschisa si activa
 

Intimitatea angajatului si confidentialitatea sunt respectate (conform GDPR)

Atunci cand salariatul doreste sa utilizeze PC-ul in scopuri personale, poate dezactiva aplicatia. Aceasta nu stocheaza si nu transfera informatiile scrise, de catre utilizator, pe dispozitiv. Reactivarea aplicatiei se face tot voluntar.
 

Verificare de control dubla, cu capturi aleatoare de ecran

Aplicatia poate fi configurata sa efectueze capturi de ecran, o data pe ora. Astfel, rapoartele de activitate, de la sfarsitul lunii, sunt mai complete si acuratetea timpului de lucru este imbunatatita.
 

Atentionare utilizator la perioade lungi de inactivitate

Scopul Aplicatiei nu este de a-l prinde in offside pe angajat. Rezultatul muncii este însă cel care contează pentru fiecare angajator. Un salariat care nu performa, înainte de această schimbare, nu va fi cel care va aduce mai multe rezultate acum, indiferent cate ore va ponta. Exista totusi un mod de a obtine un minim necesar de ore.
 

Separarea clara intre Munca / Activitate lucrativa vs Uz Personal

Se pot face liste cu site-urile care, odata accesate, incadreaza activitatea respectiva la Personal. Timpul in care aplicatia nu este activa este timp pesonal.
 

Management IT facil

Aplicatia pentru pontaj este versatila si poate fi instalata, de la distanta, pe orice dispozitiv necesar monitorizarii activitatii (laptop, desktop, telefon). Nu complicam viata Manager-ului IT.
 

Rapoarte relevante, KPI de actualitate

Pontaj, ore suplimentare de munca, condica si foaia colectiva de prezenta sunt documente obligatorii care se extrag usor din aplicatie sau care se trimit, prin API, catre alte aplicatii HR.
Iti sprijinim decizia printr-un,

Pret Special Clienti UAP: 1,5 Euro / Angajat / Luna 1

Facturile noastre de produse si servicii se pot deduce acum din taxa pentru persoane cu handicap datorata lunar statului.

 

IMPLEMENTEAZĂ PONTAJUL ELECTRONIC CREASOFT

INCA NU ESTI CONVINS? HAI SA VEDEM CATI BANI AI PUTEA INVESTI

Pentru exemplificare vom considera o societate care are 100 salariati, care nu are angajate persoane cu handicap, pentu ca specificul activitatii nu ii permite. In conditiile in care de la 1 ianuarie 2022 salariul minim pe economie (pentru persoane fara studii superioare) este 2550Lei, conform Legii 448/2006 societatea va calcula si va plati lunar taxa prevazuta la Art 78 alin. 2 astfel: 100 Salariati * 4% * 2550 lei/salariat = 10200 lei. Din aceasta suma, puteti sa redistribuiti 50% pentru plata facturilor emise de o Unitate Autorizata Protejata cum este si Creasoft Time Management SRL, adica suma de 5100 lei o puteti plati pentru produse si servicii achizitionate de la companii cu statut de unitate protejata, asa cum este Creasoft.

imagine

Rapoarte Disponibile

 
Accesul managementului (CEO, CFO, HR) la Indicatori KPI moderni si de calitate este principalul diferentiator al aplicatiei.
 
Aplicatia genereaza rapoarte de pontaj, calculul orelor suplimentare, dar si distribuirea activitatii pe parcursul unei zile, in functie si de noile dinamici. Nu uitam ca multe persoane lucreaza de acasa avand acum si copiii in preajma
 
Toate datele colectate ajung intr-o baza de date din care se extrag rapoarte sau se transmit automat, prin API, in alte aplicatii HR (de payroll, de exemplu).

Testeaza Aplicatia!

Pret Special UAP: 1,5 Euro / Angajat / Luna 1

1) pret fara TVA.
2) Practic, reducem la ZERO costurile cu solutia de pontaj: semnam un contract conform cu cerintele legislative si beneficiati de deducerea facturii noastre din taxa lunara pentru persoane cu handicap (in limita a maxim 50% din taxa). Mai multe informatii despre cadrul legislativ poti citi AICI!
Doriti si functia de control acces ?
6 + 3 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.
De foarte multi ani, prin proiecte si diferite alte forme de sprijin, susținem persoanele cu dizabilitati - oameni ca și noi, ca oricine altcineva, singura diferenţă fiind limitările legate de dizabilitatea sa.
Persoanele cu dizabilităţi (ca şi toţi ceilalţi, de altfel), preferă să te concentrezi pe abilităţile lor, nu pe deficienţele lor.
Noi ne mandrim cu astfel de oameni, ce fac parte din echipa noastra!