Solutie de acces in camere de hotel sau aparthotel, fara chei

Yala electronica - Electronic Lock are o tastatura numerica care permite deschiderea usii dinspre exterior, daca se introduce codul valabil in accea data.

Proprietarul este singurul care stie codurile unice temporare care deschid usa si doar el poate transmite chiriasilor aceste coduri de acces, valabile doar pe perioada rezervarii efectuate. Astfel, proprietarul nu mai este nevoit sa se intalneasca cu chiriasul sa preia/predea cheile, mai ales daca chiriasul ajunge la proprietate sau pleaca la ore nepotrivite . Problemele legate de managementul cheilor de acces pentru clienti, pierdea cheilor, blocarea usilor sunt de domeniul trecutului.

Pe langa Yala / Incuietoarea electronica, va oferim sa evaluati gratuit timp de 6 luni o interfata software prin care sa gestionati usor codurile de acces si sa le trimiteti catre chiriasi.​

Compania noastra Creative General Invest SRL a dezvoltat o solutie inovativa, simpla si rapida de management al rezervarilor camerelor de inchiriat in regim hotelier din locuinte individuale, apart hotel, motel, case de vacanta si alte locatii de tip hotelier.
Datele legate de rezervari si codurile de acces zilnice sunt gazduite in cloud in Microsoft Azure (una din cele mai sigure platforme din lume, certificata GDPR) si pot fi accesate doar de proprietar printr-o conexiune internet securizata si criptata.

Cu userul si parola pe care le veti primi de la noi timp de 6 luni puteti utiliza gratuit software-ul de management rezervari accesibil din pagina www.creasoft.ro. Apasati butonul Login, introduceti numele de utilizator si parola, dupa care puteti efectua urmatoarele operatii:

- puteti rezerva o camera pe o perioada si sa transmiteti chiriasului automat un cod de acces temporar catre incuietoarea electronica valabil pe perioada rezervarii.
- puteti sa efectuati managementul rezervarilor, sa stiti imediat daca la data la care un chirias vrea sa inchirieze camera, imobilul dumneavoastra este liber. Daca aveti mai multe proprietati, vedeti pe loc ce aveti liber in respectiva perioada si puteti recomanda clientului eventual o alta proprietate, daca prima era deja rezervata.
- chiriasul / clientul va primi un email automat cu datele de contact ale proprietatii/proprietarului precum si codul de deschis usa in ziua rezervarii.

Daca un proprietar are mai multe camere in regim de aparthotel, vede imediat ce camera are libera in perioada solicitata de un potential chirias si poate efectua pe loc rezervarea.

Varianta Profesionala: instalati dispozitivul de control acces wireless cu tastatura si imediat dupa instalare, puteti sa trimiteti chiriasilor codurile temporare de acces, valabile doar pe perioada rezervarii efectuate.
Varianta Basic: instalati o yala electronica cu tastatura (Electronic Lock) pe usa. Acesta nu necesita alimentare la curent pentru ca are 4 baterii AAA care asigura o autonomie de minim 2 ani.
Gata cu intalnirile in miez de noapte pentru a preda sau a ridica cheile de la un chirias care ajunge, sau vrea sa plece de la locatie in miezul noptii! Chiriasul primeste pe email un cod din minim 4 cifre, cu care deschide usa in perioada rezervarii.

Important: Usa se deschide cu ajutorul codului unic (sau din cheia de rezerva) doar dinspre exterior. Pentru a se deschide usa din interior, se apasa clanta si aceasta se deschide pe loc, ca orice yala obisnuita.

ATENTIE: aceasta Yala electronica nu invarte butucul si incuierea si descuierea usii se bazeaza doar pe limba de la broasca, care sta blocata dinspre exterior si se deblocheaza timp de 5 secunde doar atunci cand este introdus codul zilei !

NOU:

Am adaptat dispozitivul de control acces wireless pentru industria hoteliera, in special pentru inchirierea de camere tip aparthotel. Puteti opta sa va instalati pe usa de la apartament un dispozitiv de control acces si o tastatura si clientul dumneavoastra va putea deschide usa cu un singur cod de acces, valabil pe toata perioada rezervarii. Acelasi cod de acces poate fi utilizat si pentru accesul in spatii comune (scara blocului, parcare privata etc) pe toata durata unei rezervari. In acest caz insa, codul de acces de rezervare se obtine doar din aplicatie si plata licentei de utilizare a soft-ului de rezervare nu mai este optionala....