Despre Creative General Invest (Creasoft)

Compania noastra Creative General Invest SRL a incheiat un parteneriat strategic cu SAS Grup SRL- cel mai mare producator si furnizor roman de sisteme de telemetrie (monitorizare de la distanta de active, prin GSM sau WIFI).

Creative General Invest SRL este producator si dezvoltator de sisteme electronice si software de control si monitorizare. In prezent am dezvoltat si producem:

- kit-uri de Control Acces cu aplicatia si baza de date gazduite in cloud pe platforma Microsoft Azure

- yale electronice inteligente si software pentru management si rezervari de camere si aparthoteluri, cu posibilitatea de a controla de la distanta cine si pe ce perioada de timp poate deschide usa.

- solutii de monitorizare de la distanta de active (Vending machines, vitrine frigorifice, depozite, etc), cu transmisa datelor prin wi-fi sau GSM catre servere securizate.

- spalatorie auto self service, cu incasare de numerar si acordare de rest.

Producem atat dispozitivele electronice cat si software-ul.

NOU: In cadrul solutiei de pontaj electronic automat, putem sa identificam prezenta unor persoane sau vehicule de la distanta, fara sa fie nevoie de autentificare, prin tehnologia BLE beacon (bluetooth low energy) sau prin dispozitive de citire de carduri RFID active, de la distante de maxim 6 metri. In situatia in care doriti sa stiti daca salariatii sunt intr-o zona sau care a fost programul lor de lucru, instalarea unor module optionale de citire buletooth sau a unor cititoare de carduri RFID long range rezolva aceasta cerinta.

Tehnologia noastra foloseste pentru monitorizare si control de la distanta transmisia de date fie wireless, fie prin SIM-uri securizate in VPN-uri. In cazul in care aveti nevoie de un sistem de control acces sau de pontaj electronic intr-o zona fara Internet, putem sa va furnizam un kit de control acces care transmite date prin GSM sau, sa va furnizam un router GSM. In ambele variante, se adauga un cost suplimentar cu cartela de date SIM.

Din 2017 am dezvoltat o statie stand alone de spalare auto in regim de self wash, care spre deosebire de celelalte sisteme de tip self wash car de pe piata, permite plata cu numerar si/sau cu card bancar dar si prcaticarea de tarife diferite pentru fiecare operatie de spalare. Spalarea cu apa este  mult mai ieftina decat curatarea vehiculului cu detergent si cu siguranta mult mai ieftina decat pulverizarea de ceara protectoare. In plus, statiile de spalare se configureaza astfel incat sa nu se poata "strica" reteta de spuma de spalare sau ceara, sa se autogoleasca instalatia in caz ca afara sunt temperaturi negative si se intrerupe alimentarea cu curent electric, etc.

Daca la spalatoriile auto self service cu incasarea de jetoane pretul este fixat pe minut indiferent de operatie, noi permitem configurarea de preturi diferite pe fiecare operatie de spalare (clatire cu apa dedurizata, spalare cu detergent/spuma activa, clatire cu apa cu ceara sau clatire finala cu apa purificata prin osmoza) cat si pe intervale orare.

Una din solutiile principale pe care le-am dezvoltat se adreseaza pietei de Vending machines. Inca din 2013 producem una din cele mai inteligente solutii de control de la distanta pentru automate de produse de tip Vending Machine, table top, vitrine frigorifice, etc, prin care clientii nostrii pot sa controleze de la distanta activitatea echipamentelor monitorizate: cate portii de produse se livreaza de catre distribuitoarele lor de produse, cand acestea intra intr-o stare de eroare (se estimeaza ca aparatele de tip vending machine NU functioneaza 30% din timpul total, din cauza ca sunt intr-o stare de eroare si proprietarul nu stie acest lucru) si cand au fost restaurate, cati bani trebuia sa depuna agentul colector de cash vs cat a depus, cand a ajuns stocul de produse la un nivel critic si trebuie refacuta aprovizionarea automatului de cafea, snack, sucuri, etc. .

Referinte despre noi si seriozitatea noastra puteti obtine fie de la clientii nostrii (contactati pe oricine din lista cu clientii nostri pentru a solicita referinte) fie de la partenerii nostri (vezi aici scrisoarea de recomandare de la Orange, principalul nostru partener din Romania pentru solutii de localizare prin GPS).

Rezultate financiare auditate ale anului 2017 - depuse la ANAF