Despre CREASOFT - Creative General Invest SRL

Cu o prezenta de peste 15 ani pe piata solutiilor de  monitorizare si control de la distanta sub brandul alarma.ro, decidem in anul 2013 sa aducem un produs nou, inovator pentru domeniul de vending machines – o solutie complexa de monitorizare si control de la distanta a vendomatelor de produse.

In anul 2017 am lansat pe piata un alt produs de interes  general – pontaj electronic portabil si optional si control acces. Am considerat ca este momentul sa separam activitatile si sa ne constituim astfel sub un nou nume - CREASOFT- un brand nou  intr-o compania nou infiintata CREATIVE GENERAL INVEST SRL.

Dezvoltatori si producatori atat de sisteme electronice - hardware cat si de solutii software de control si monitorizare, oferim in prezent clientilor nostri o gama variata de produse:

  • FISCALIZARE SI MONITPRIZARE VENDING MACHINES-   un sistem complex de telemetrie pentru Vending Machines.
  • PONTAJ ELECTRONIC SI CONTROL ACCES WIRELESS – un dispozitiv hardware, un terminal portabil  cu trasmitere de date prin wifi sau GSM si o aplicatie software ce permite generarea automata a raportelor de prezenta si pontaj: foaie colectiva de prezenta,  prezenta pe zone, concedii, etc., de configuarre cartele access, drepturi utilizatori si multe alte functii.
  • CONTROL ACCESS HOTELIER – access in camera de hotel pe baza unui cod numeric valabil pe perioada rezervarii sisoftware de administrare a rezervarilor de camera inchiriate in regim hotelier- aparthotel.
  • LOCALIZARE GPS SI MONITORIZARE TEMPERATURA – un sistem de inregistrare si transmitere in timp real a pozitiei GPS si a valorilor de temperatura, cu o autonimie de lana la 6 luni
  • KIT DE AUTOMATIZARI CU COMUNICATIE  GSM – dispozitiv destinat sa iti permita actionarea de la distanta, utilizand telefonul mobil, pentru deschidere usi garaj, ridicare bariere, pornire sisteme de climatizate, etc.

Afla mai multe despre produsele noastre!

Beneficiind de o experienta de peste 15 ani un domeniu, echipa noastra de profesionisti a dezvoltat in anul 2017 si am adus pe piata inca un produs inovativ: statii de spalare auto de tip self service cu modalitati de plata diverificate: cash, card bancar, jetoane sau carduri RFID- produs adresat companiilor ce pot oferi angajatilor posibiliati diferentiate de spalare auto. Afla mai multe detalii pe www.autocurat.ro