Solutie de Management Camere Apart Hotel

CREATIVE GENERAL INVEST

a proiectat si produce o solutie inteligenta de management al camerelor de hotel, motel, case de vacanta si a altor locatii de tip hotelier bazata pe cod numeric unic valabil pe intreaga durata a rezervarii. Sistemul permite si accesul pe baza de amprenta sau carduri RFID pentru proprietar sau administrator.

Solutia cuprinde un dispozitiv hardware de control acces care se conecteaza la o yala electro -magnetica sau la alt tip de incuietoare si include o aplicatie software de management rezervari. Usa se deschide prin tastarea unui cod unic valabil pe perioada rezervarii.

Cardurile RFID de acces sau citirea amprentelor reprezinta o solutie facila pentru personalul autorizat care mentine curatenia in locatie sau administreaza cladirea. Acestea pot fi configurate sa permita accesul doar in anumite camere sau intervale orare.

Pe durata unei intreruperi de energie electrica, autonomia este asigurata de un acumulator extern instalat in vecinatatea usii de acces monitorizate. Usa se deschide chiar si in lipsa semnalului WIFI deoarece codurile de acces sunt memorate local in dispozitiv.

Serverul care gazduieste baza de date si genereaza rapoartele este gazduit de Microsoft Azure., Utilizatorii pot vizualiza, modifica si adauga noi rezervari din interfata web.