Fiscalizare & Monitorizare Vending Machine

Control Aparate si Distribuitoare Automate de la Distanta

Prin intermediul interfetei web se pot trimite diverse comenzi catre sistemul de telemetrie.

  • RESTART/ START/ STOP – acestea comanda releul de restart cu care sistemul de cabluri al telemetriei este echipat si permite restartarea vendomatului, blocarea sistemelor de plata (Stop) si deblocarea acestora (Start).
  • INCARCARE CREDIT – sistemul de telemetrie permitea incarcarea de credit in vendomat de la distanta. Comanda a fost implementata pentru a evita cazurile in care clientul cere o anumita suma de bani inapoi deoarece vendomatul nu a livrat produsul.
  • ACORDARE REST STANDARD/PERSONALIZAT – comanda de rest standard permite returnarea creditului incarcat in vendomat si afisat pe display. Comanda de rest personalizat consta in incarcarea vendomatului cu o anumita suma, apoi returnarea acesteia din restiera.
  • FREEVEND – permite incarcarea unui credit virtual in vendomat, astfel incat aparatul sa poata elibera produse fara a avea instalate sisteme de plata.
  • PROMOTII POS – pentru vendomatele echipate si cu sistem de plata tip POS, se pot configura diverse promotii pe unul sau mai multe tipuri de carduri (Mastercard, Visa etc).