PONTAJ ELECTRONIC & CONDICA DE PREZENTA

Condica de Prezenta - Solutia Creative Acces

Documente obligatorii

Vizualizati si prelucrati rapoartele de evidenta a timpului de lucru al angajatilor cerute de ITM, care includ ora de venire si plecare a angajatilor (condica de prezenta), perioada de timp dintre prima si ultima autentificare si timpul efectiv cumulat petrecut in zonele de lucru. Sistemul permite definerea zonelor de lucru si a zonelor neutre/non-lucru, tip zona de fumat, cantina, etc. Se calculeaza si afiseaza timpul efectiv petrecut in zonele de lucru, prin excluderea timpului petrecut in zonele non-lucru; pentru salariatii cu regim de telemunca se poate calcula timpul de lucru efectiv pe PC.

pontaj
pontaj

Controleaza prezenta reala fata de programul de lucru

Aplicatia de resurse umane pentru pontaj electronic, iti ofera date precise asupra timpului de lucru. Indiferent daca programul in companie este fix, inegal sau angajatii lucreaza in schimburi, poti planifica si urmari usor timpul de lucru al organizatiei.

Flexibilitate in utilizare - pontaj alternativ de pe smartphone sau de pe PC

Pontajul se face electronic, de catre salariati, atat in imobile prin autentificare la dispozitivele de pontaj prin carduri RFID/amprente, de pe un telefon mobil/smartphone cu preluarea optionala a coordonatelor geografice, sau prin determinarea timpului de activitate pe PC. Angajatii se pot inregistra pe smartphone cand incep lucrul, sau cand au terminat. Se preia automat ora la care se apasa butonul "Am inceput lucrul" respectiv "Am terminat lucrul" din aplicatia de smartphone si optional si locatia GPS exacta a angajatul. Astfel, oricine poate lucra de la distanta cu posibilitate de pontare mobila.

pontaj
pontaj

Acces usor la baza de date, prin interfata web securizata

Aplicatia de pontaj electronic este o solutie in cloud, usor accesibila online. Nu e nevoie sa instalezi diferite aplicatii si pachete software, pentru a-ti asigura compatibilitatea si accesul, nu necesita administrare de servere, aplicatii si baze de date, efectuarea de back-up, etc.

Pontajul este automatizat si impartial

Se pastreaza in aplicatia de pontaj toate evenimentele primare legate de pontaj atat pentru angajati, cat si pentru colaboratori, care nu pot fi sterse!
Cand aveti nevoie de datele primare, acestea se pot filtra sau sorta functie de raportul dorit. Software-ul de pontaj electronic genereaza automat fisele de pontaj, in functie de schimburile de lucru definite in aplicatie / in contractele de munca (CIM). Aplicatia de pontaj inregistreaza in mod distinct diferite tipuri de ore de lucru (normale, suplimentare, de noapte, de weekend, sarbatori legale, etc), in functie de cazul concret. Cu aplicatia de pontaj, responsabilii HR pot modifica si aproba fisa de pontaj, individual sau colectiv, pentru multipli angajati sau date, pot aproba, respinge, schimba sau suprascrie fisele de pontaj.

pontaj
pontaj

Pontajul ca sursa de calcul pentru salarii

Se pot configura reguli personalizate de transformare a fiselor de pontaj obisnuite in fise de pontaj de salarizare. De exemplu, puteti alege in aplicatia de pontaj sa se aprobe automat sau manual orele suplimentare si sa fie trimise automat sau manual in modulul software de salarizare/payroll sau nu, in functie de decizia organizatiei tale legata de de plata de ore suplimentare/oferirea de ore libere si in conformitate cu legislatia muncii in vigoare. Toate datele de pontaj se pot importa sau exporta atat programatic (printr-un API) in alte module HR sau ERP-uri, cat si din si in fisiere Excel, Software-ul de pontaj centralizeaza informatile si permite orice rapoarte se doresc, sortate si filtrate dupa companie, departament, centre de cost, roluri sau persoane.

Crestere productivitate

Prin implementarea unei aplicatii de pontaj, usor de instalat si gestionat, timpul necesar introducerii si procesarii datelor este redus semnificativ, permitand relocarea resurselor catre partea de analiza sau alte domenii strategice pentru companie.

pontaj