NOU! POS pentru VENDING MACHINE

Vendomatele tale pot accepta plata cu card bancar daca sunt echipate cu POS de la Creasoft

Noul sistem de plata cashless / POS furnizat de Creasoft permite plata cu cardul bancar la orice model de vendomat - este singurul element care ii lipsea proprietarului de vendomat pentru a detine control total pe afacerea sa, de la distanta, la un pret competitiv!

  • POS pentru vending machines - se permite plata cu carduri bancare la Vending Machines
  • Plati cashless la POS omologat (unatteneded) atat contactless cat si prin introducere card
  • Permite vanzari de produse la vendomate prin incasarea de bani din carduri bancare de credit sau de debit VISA si MasterCard
  • Permite introducere PIN, obligatoriu la cea dea 5-a tranzactie consecutiva, conform legii
  • Cont bancar deschis la o banca romaneasca cu comision de doar 2,5%/ tranzactii
  • Montaj rapid PLUG &PLAY pe orice model de vendomat
Pos Vending

Noul POS de interior MyPOS

Noul POS de interior MyPOS – de la 270 Euro si 1,5 Euro/luna mentenanta (include si comunicatia GSM), fara functiile de monitorizare si control de la distanta ale telemetriei. Telemetria CREASOFT care permite functionarea POS-ului pe Vending Machines este predata in regim de comodat pe durata contractului de mentenanta.

Daca se activeaza telemetria si se monitorizeaza de la distanta incasarile, erorile si stocurile licenta lunara devine 8 eur/luna. Telemetria este pregatita de integrare cu casa de marcat fiscala care urmeaza sa devina obligatorie pana la sfarsitul anului 2021!

myPos
Castle

UPT1000 POS Castles (pentru exterior, protectie anti-vandalism)

POS UPT1000 Castles, recomandat pentru vendomatele amplasate in exterior (antivandalism), de la 370 Euro si 1,5 Euro/luna ( include mentenanta si comunicatia GSM), fara functiile de monitorizare si control de la distanta ale telemetriei. Telemetria CREASOFT care permite functionarea POS-ului pe vending Machines este predata in regim de comodat pe durata contractului de mentenanta.

Daca se activeaza telemetria si se monitorizeaza de la distanta incasarile, erorile si stocurile, licenta lunara devine 8 Euro/ Luna. Telemetria este pregatita de integrare cu casa de marcat fiscala care urmeaza sa devina obligatorie pana la sfarsitul anului 2021!

CONTEXT & PROVOCARI

Plata fara cash este aici si va ramane pe termen lung - fie ca este impusa de constrangerile sanitare, fie ca este dorinta autoritatilor de a colecta taxele mai eficient, mobilitatea cash-ului va continua sa scada. De ce sa lasi aceasta tendinta sa te prinda nepregatit? Fii proactiv si securizeaza-ti afacerea cu Solutia CreaVend! … Acum.

Dezvoltarea afacerilor neasistate si aparitia de noi verticale - pe langa vendomatele de vanzare snack-uri si bauturi, se dezvolta laundromate, spalatorii auto self-service, servicii de inchiriere aparate de cafea , scaune de masaj, Kiosk-uri, si multe altele. Toate au nevoie de functionalitati complete, care sa permita operarea cu succes si profit.

Reducerea activitatii in cladirile de birouri si in locurile publice - o problemă stresantă este reducerea numărului de locatii potrivite operarii unui vendomat. Acest factor obliga antreprenorii sa creasca eficienta acelor vendomate care inca sunt operate intr-o locatie activa, pentru a compensa astfel, vendomatele inchise sau cu activitate mult diminuată.

Prin urmare,

Sporeste-ti vanzarile oferind clientilor tai mijloace de plata variate si moderne! Ramai conectat cu afacerea ta, pastrand controlul de la distanta al acesteia, instaland un POS cu software de management CreaVend! Vei trece perioada dificila.

Beneficiile Solutiei Complete CreaVend

Gestiunea Stocurilor

Interfata afiseaza in timp real stocul de produse disponibil pentru fiecare automat, stocul maxim (capacitate), stocul critic si cantitatea alimentata la data ultimei aprovizionari. Atunci cand un agent aprovizioneaza un vendomat, acesta poate transmite catre server incarcarea, prin apasarea unui buton de aprovizionare sau prin scanarea unui cod QR specific fiecarui ingredient. Dupa fiecare vanzare se va reduce stocul de ingredient cu cantitatea configurata prin reteta.

RAPOARTE FINANCIARE: Incasari & Profit

Sistemul permite generarea de rapoarte si exportul in format Excel sau vizualizarea grafica a unui set care include informatiile: produse si cantitate vanduta, incasari, clasamente vanzari, calcul profit;

Alerte pe Email

utilizatorul are posibilitatea de configurare alerte pe e-mail in momentul generarii anumitor evenimente pe automat, cum ar fi: erori critice, atentionari (caseta de bani deschisa, refuz bancnote la validator, sabotaj vendomat, stoc critic de ingrediente, revizie depasita, deconectare sursa curent)

Monitorizare si alerte in timp real: ERORI si defectiuni

cand vendomatul devine nefunctional si intra in incapacitate de vanzare, sistemul de telemetrie inregistreaza si transmite eroarea catre server. Erorile sunt afisate in rapoarte privind starea echipamentelor si rapoarte de erori sau de reparatii. Erorile pot fi critice (lipsa apa / cafea, lipsa pahare, vas pre-plin) sau doar avertizari care nu inhiba sistemele de plata.

Localizare Vendomat in timp real

meniul permite managementul locatiilor automatelor, dar si vizualizarea acestora pe harta in timp real, procedeu efectuat prin triangulatie GSM sau pe baza pozitiilor teoretice introduse. In functie de cerintele utilizatorului, localizarea in timp real poate afisa pozitia unui singur sau mai multor automate – prin bifarea check box-ului aferent fiecarui automat.

Iti sprijinim decizia printr-un

Preturi Speciale

Castle POS

370Euro/ POS si 8Euro/ Vendomat / Luna

myPOS (pentru interior)

270Euro/ POS si 1.5Euro / Luna mentenanta