Testimoniale

Testimoniale

“..Pe noi solutia Creasoft ne-a ajutat si ne-a disciplinat. Inainte de a avea aceasta solutie am trecut prin alte 2 solutii de control acces, am avut mari probleme cu amandoua. Cu solutia aceasta e simplu sa introduci cartele, sa schimbi cartela in caz de cineva o pierde. Ii poti vedea pe angajati chiar si atunci cand pleaca la o intalnirea prin intermediul optiunii de pontaj mobil. Si cel mai mult ne ajuta ca o actualizati constant in functie de situatiile din piata, acum avem optiunea muncii de acasa pentru ca e o situatie deosebita si avem astfel de colegi. Dovada ca noua ne-ati fost de ajutor si ne-ati usurat munca este ca am pornit ca test cu 3 sisteme si acum avem 29 de sisteme.”….

reprezentant AIK ENERGY LTD LONDRA SUCURSALA BUCURESTI

“...la nivelul companiei s-a observat o imbunatatire semnificativa a evidentei prezentei la programul de lucru. Astfel, cu respectarea GDPR, am putut verifica cu usurinta numarul de ore efectuat de fiecare lucrator in parte......”

reprezentant TIP TOP Industry SRL

„...ne bucuram ca ne sunteti alaturi in minunata calatorie a colectarii prezentei si a absentei salariatilor, deoarece stim cu totii cat de greoaie poate deveni pe masura ce numarul angajatilor creste. Aplicatia Creasoft, pentru compania noastra, este de mare ajutor , deoarece eficientizeaza procesul de gestionare al personalului , fiind configurata si adaptata nevoilor noastre. Acest lucru inseamna ca , pe langa faptul ca noi avem acces la o situatie in timp real , o mare parte din munca echipei HR a fost delegata fiecarui angajat in parte.

De asemenea , aplicatia ne ofera flexibilitate in utilizare ( salariatii se ponteaza electronic atat la sediul companiei, cat si de acasa de pe mobil atunci cand lucreaza remote), este foarte intuitiva si usor de folosit.

Ne bucuram ca am optat pentru un furnizor de incredere , cu un istoric pe piata , dar si cu o viziune asupra viitorului!”....

reprezentant HR VIVRE DECO