Descrierea Solutiei Creasoft ULP Tracker GPS / GPRS

CREATIVE GENERAL INVEST a dezvoltat si produs un dispozitiv electronic waterproof tip M2M destinat monitorizarii de la distanta a activelor (pozitie geografica, temperatura, umiditate), cu autonomie foarte mare, denumit ULP TRACKER (Ultra Low Power Tracker). Interfata de monitorizare este disponibila de pe orice PC/smartphone, conectarea se face pe baza de user si parola.

Dispozitivul inregistreaza si transmite catre server pozitia GPS a acestuia si in cazul in care nu poate face localizarea, pozitia geografica se citeste cu precizie mai mica, prin triangulatie GSM. La cerere, se poate instala un sensor care sa citeasca si sa transmita atat temperatura cat si umiditatea.

In cazul in care semnalul GSM este bruiat, se memoreaza peste 850 de mesaje in memoria interna a aparatului, care se transmit imediat ce semnalul GSM revine.

Autonomia de functionare este asigurata de o baterie Li-Poly de 1300 mAH pana la 18 zile daca se transmit mesaje la fiecare 30 de minute cu pozitia geografica si temperatura. Perioada de functionare poate fi dublata, daca se adauga inca un acumulator. Autonomia maxima este de 2 ani, daca se transmite un mesaj pe zi. Dispozitivul ULP tracker alerteaza cu un mesaj specific cand bateria sau bateriile scad sub un anumit nivel considerat critic si permite configurarea unei alerte de geofence (iesire din zona de siguranta configurata).