Control Acces Hotelier Cod Unic

310Euro/Kit Control Acces cu software de management camere inclus!

Solutia Electronic Lock - Control Acces Hotelier cu Cod PIN Unic

Sistemul nostru furnizeaza coduri de acces unice, valabile doar pe perioada rezervarii. Problemele legate de managementul cheilor de acces pentru clienti, pierderea cheilor, blocarea usilor sunt de domeniul trecutului. Aplicatia permite adaugarea de carduri RFID de acces sau amprente care pot fi asociate pe diferite camere/locatii. Sistemul oferta un grad ridicat de securitate si control oferind acces restrictionat pe zile sau tronsoane orare.

Mai multe

elock
elock

Descriere produs

Creative General Invest a proiectat si produce o solutie inteligenta de management al camerelor de hotel, motel, case de vacanta si a altor locatii de tip hotelier bazata pe cod numeric unic valabil pe intreaga durata a rezervarii. Sistemul permite si accesul pe baza de amprenta sau carduri RFID pentru proprietar sau administrator. Sistemul se integreaza cu platformele Booking.com si AirBnb, codurile fiind trimsie direct clientilor

Specificatii tehnice

Solutia Creasoft pentru aparthotel consta intr-un dispozitiv hardware de control acces care se conecteaza la o yala electro-magnetica sau la alt tip de incuietoare inteligenta automata. Accesul in camera/locatie se face prin intermediul unei tastaturi numerice pentru clienti, sau un cititor de proximitate pentru anganjatii companiei.

Mai multe

elock