Solutia Electronic Lock - Sistem Control Acces cu Card, pe Zone

Management chei

Sistemul nostru furnizeaza coduri de acces unice, valabile doar pe perioada rezervarii. Astfel, problemele legate de managementul cheilor de acces pentru clienti, pierdea cheilor, blocarea usilor sunt de domeniul trecutului.

 

acces
acces

Securitatea informatiei

Serverul care gazduieste baza de date si genereaza rapoartele este gazduit de Microsoft Azure, una din putinele zone de stocare certificate GDPR – data protection din lume, in acest moment.

 

 

Acces restrictionat

Aplicatia permite adaugarea de carduri RFID de acces sau amprente care pot fi asociate pe diferite camere/locatii. Accesul in locatiile selectate se poate face restrictionat, pe zile sau intr-un anumit interval de timp selectat. Astfel, sistemul oferta un grad ridicat de securitate si control.

acces
acces

Acces zone comune

In momentul rezervarii unei camere, aplicatia permite configurarea accesului in zonele comune. De exemplu, un client poate avea acces cu acelasi cod cu care se deschide usa camerei, la parcare, spa, piscina sau oricare alta zona destinata utilizarii la comun contra cost sau gratuit.

Rapoarte privind camerele vacante

Sistemul pune la dispozitia utilizatorului final un raport privind camerele care urmeaza sa se elibereze in ziua urmatoare si eventual vor fi ocupate. Astfel, se poate instrui personalul autorizat care se ocupa de curatenia in locatie sa se deplaseze initial in locatiile care urmeaza sa se ocupe.

acces
acces

Intregrare cu alte platforme de rezervare

Interfata web de rezervari pusa la dispozitie in cadrul solutiei Creative Control Access – se poate integra cu usurinta cu celalalte platforme exist.