Monitorizare Vending Machine

Imagine laptop pe birou
193Euro/Telemetrie si 8Euro/ Vendomat/Luna, fara TVA

Solutia de monitorizare Vending Machines - telemetrie CREASOFT

Producem din 2013 una dintre cele mai inteligente solutii de control de la distanta pentru Distribuitoare Automate de produse de tip Vending Machine, tabletop, vitrine frigorice. Clientii nostri pot sa controleze de la distanta intreaga activitate a echipamentelor monitorizate.

Mai multe

solutia
desc

Descriere produs

Solutia este compusa din software online si dispozitive care se instaleaza in Automate si citesc informatiile din Vending Machines. Datele se trimit in timp real, prin telemetrie (GSM/GPRS), catre serverele CREASOFT unde se acceseaza si rapoartele online. Se poate face foarte usor managementul stocurilor si al incasarilor, localizarea pe harta, in timp real, se pot primi rapoarte privind erorile si programa mentenanta sau interventiile tehnice.

Specificatii tehnice

Dispozitiv VMPro este interfata electronica prin intermediul careia sunt preluate semnale electrice de la distribuitoare automate de produse. Un acumulator asigura incarcarea cu energie electrica si alimentarea intregului lant de dispozitive, care face parte din sistemul de monitorizare. Optional se pot instala cititor RFID, senzori de temperatura sau magnetici, sirena si modul senzor de efractie / vandalism / furt, modul GPS sau alte echipamente care largesc gama de functiojnalitati ale Solutiei Software de Telemetrie Creavend.

Mai multe

specif