Solutia Creavend

Imagine laptop pe birou
193Euro/Telemetrie si 6Euro/Vendomat/Luna, fara TVA

Fiscalizare

Legislatia in vigoare obliga toate companiile care gestioneza vendomate de distributie produse sa le echipeze cu case de marcat pana la sfarsitul anului 2019. Compania noastra ofera clientilor o solutie completa prin parteneriat cu producatorii de case de marcat, atat de fiscalizare cat si monitorizare activitate vendomat in timp real. In cazul in care casa de marcat nu citeste ce produs se vinde pentru ca Vending machine-ul nu raporteaza, telemtria Creasoft stie cum sa "intrebe" placa de baza astfel incat sa primeasca raspunsul, raspuns pe care il trimite catre casa de marcat fiscala. Normele de fiscalizare de Vending inca sunt in curs de clarificare, urmeaza ca pana in septembrie 2023 sa fie finalizate.

monitorizare
monitorizare

Monitorizare in timp real

Sistemul furnizeaza informatii complexe in timp real privind incasarile, cantitatea vanduta, tipul produsului, metoda de plata (cash, POS, RFID, wallet, sms), erorile aparute pe vendomate, etc. Toate informatiile pot fi generate pe o anumita perioada si pot fi exportate in format excel pentru prelucrare ulterioara.

Gestiune stocuri si numerar

Clientul este informat in timp real de stocurile de ingrediente existente in vendomat, care este necesarul de aprovizionare sau sumele existente in cashbox si in restiera. Gestiunea stocurilor este mult imbunatatita, calculele fiind efectuate in mod automat pe baza retetelor si aprovizionarilor de ingrediente efectuate de catre agenti.

gestionare
alerte

Alerte

Din interfata se pot configura multiple alerte privind stocurile critice, erorile aparute care inhiba functionalitatea vendomatului, depasirea intervalului de revizie, sabotaj sau temperatura in afara limitelor configurate.

Localizare

Interfata permite vizualizarea pe harta, in timp real, a tuturor automatelor monitorizate, procedeu efectuat prin triangulatie GSM sau pe baza pozitiilor teoretice introduse.

localizare