Deschidere Usa / Poarta / Bariera de la Distanta prin GSM

Sistemul de automatizare prin GSM (Comunicator GSM) permite deschiderea/inchiderea de la distanta de usi si bariere (printr-o iesire programabila), utilizand telefonul mobil. Dispozitivul se poate utiliza intr-un complex de locuite pentru ridicarea barierei de acces sau pentru deschiderea usii garajului printr-un simplu apel telefonic catre numarul de telefon din comunicatorul GSM .

Dispozitivul poate fi aplicat cu usurinta pentru automatizarea diverselor sisteme:

1

DESCHIDERE USI INTRARE

In momentul in care sunteti contactat de catre un livrator/curier in vederea primirii unui colet dar nu va aflati la domiciliu, se poate trimite de pe telefonul dvs mobil un simplu apel catre comunicatorul GSM care sa comande deschiderea usii. In lista de telefoane agreate se pot adauga mai multe persoane cu drept de actionare usa.

1

DESCHIDERE USI GARAJ

Intr-un complex de locuite, unde parcarea se afla in subteran si este prevazuta cu o usa de acces, comunicatorul poate facilita intrarea in parcare a diversilor vizitatori.

1

ACTIONARE BARIERE ACCES

In zonele rezidentiale accesul autovehiculelor este conditionat de o bariera de acces, dar prin apelarea dispozitivului GSM se poate comanda ridicarea barierei de la distanta.

1

ACTIONARE SISTEME CLIMATIZARE

Prin intermediul dispozitivului de automatizare de la distanta, se pot comanda diverse sisteme de climatizare. Se pot porni de la distanta ventilatoare aer, centrale termice, sisteme de aer conditionat.

1

SISTEM AUTOMAT HRANIRE ANIMALE

Daca va aflati in vacanta, in afara orasului sau doriti ca animalul de companie sa fie hranit in doze egale pe timpul zilei, se poate apela comunicatorul GSM pentru a comanda un distribuitor de hrana pentru animale.