URMARIRE, LOCALIZARE SI MONITORIZARE ACTIVE, PRIN GPS (UTILAJE, ECHIPAMENTE, COLETE)

120Euro/Dispozitiv ULP Tracker si 5Euro/Dispozitiv/ Luna, fara TVA

Solutia de urmarire si localizare ULP Tracker GPS

Acum poti urmari si localiza prin GPS, de la distanta, orice activ al firmei. Vei sti pozitia sa geografica, la orice moment, dar si temperatura sau umiditate mediului in care se afla. Alege ULP TRACKER GPD, un dispozitiv de urmarire prin GPS, echipat cu o baterie cu mare autonomie! Interfata de monitorizare este disponibila de pe orice PC/smartphone, conectarea se face pe baza de user si parola.

Mai multe

ulp
ulp

Descriere produs

Am dezvoltat si produs acest dispozitiv electronic waterproof care inregistreaza si transmite, catre server, pozitia GPS a obiectului monitorizat si, in cazul in care nu poate face localizarea, citeste pozitia geograca cu o precizie mai mica, prin triangulatie GSM. In cazul in care semnalul GSM este bruiat, se memoreaza peste 850 de mesaje in memoria interna a aparatului. Imediat ce semnalul revine, aceste pozitii se transmit.

 

Specificatii tehnice

Dintre functionalitatile si caracteristicile tehnice ale solutiei nu lipsesc posibilitatea de a dubla autonomia, prin instalarea unui al 2-lea acumulator, monitorizarea nivelului tensiunii bateriei sau intrarile GPIO digitale.

Mai multe

ulp