Solutia ULP Tracker & Localizator prin GPS / GPRS

Localizare prin GPS/GSM

Dispozitivul electronic Tracker GPS poate functiona fara alimentare pana la 4 ani. Poate culege coordonatele geografice fie de la GPS fie prin triangulatie GSM acolo unde semnalul GPS nu exista. Se inregistreaza si transmite catre server pozitia GPS la intervale de timp predefinite si prin interfata web se pot vizualiza aceste pozitii.

acces
acces

Grafice temperatura si umiditate

Software-ul de localizare si monitorizare prin GPS este in cloud si nu necesita instalrea de programe. Interfata web usor de utilizat afiseaza evenimentele transmise de catre dispozitiv, pune la dispozitia utilizatorului grafice personalizate privind temperatura si umiditatea, pe una sau mai multe active monitorizare.

Autonomie

Autonomia de functionare este asigurata de o baterie Li-Poly de 1300 mAH. Perioada de functionare poate fi dublata, daca se adauga inca un acumulator. Autonomia maxima este de 2 ani, daca se transmite un mesaj pe zi si poate ajunge la 4 ani cu 2 baterii.

acces
acces

Alerta geofence si nivel baterie

Dispozitivul ULP tracker alerteaza cu un mesaj specific cand bateria sau bateriile scad sub un anumit nivel considerat critic si permite configurarea unei alerte de geofence (iesire din zona de siguranta configurata).