Acces - Control / Usa / Turnichet / Bariera

Imagine laptop pe birou
de la 248Euro/Kit Control Acces si 1,5Euro/utilizator/Luna, fara TVA

Acces restrictionat

Usile de acces, turnichetii sau barierele se vor deschide doar dupa autentificarea angajatului cu un smartphone (ID-ul angajatului se transmite prin bluetooth), amprenta sau card RFID.

Prin utilizarea unui sistem de control acces se permite, in spatiile protejate, accesul persoanelor in conformitate cu anumite reguli prestabilite. Restrictii acces dupa urmatoarele criterii:

  • Intervale orare

  • Numar de autentificari

  • Zile ale saptamanii

  • Perioade de timp determinate

 

acces
acces

Dispozitive blocare

Dispozitivele sunt alese in functie de tipul accesului, numarul utilizatorilor si clasa de securitate. Aceste dispozitive sunt supuse pe parcursul utilizarii unor uzuri mecanice puternice ce afecteaza functionarea prematura a sistemului, de aceea utilizam numai produse de calitate cu garantia unui numar cat mai ridicat de ore de functionare.

Sistem integrat

Sistemele de control acces pot functiona independent sau interconectate cu sistemele de alarma sau de incendiu, realizand un sistem integrat de securitate al cladirii.

 
acces
acces

Inlocuire carduri RFID

Daca un card RFID se pierde sau este furat, nu este nevoie sa se inlocuiasca mecanismul de inchidere. Este nevoie doar de restricționarea accesului pentru cardul pierdut. Daca se adopta metoda de autentificare cu smartphone sau amprenta, riscul de pierdere/uitare nu mai exista.

Un angajat care nu mai lucreaza pentru companie poate fi sters din dispozitivul de control acces instant, din aplicatia noastra web securizata. In cazul in care ne integram cu solutia de salarizare actuala, primim in timp real informatia de suspendare a raporturilor de munca cu un angajat si inchidem in timp real accesul acestuia in incinte.